IOHANNIS, despre modificarile propuse la CODUL PENAL: Sunt NEAVENITE, am o parere FOARTE PROASTA

Presedintele KLAUS IOHANNIS a declarat, vineri, ca modificarile propuse la Codul Penal si cel de procedura penala, in Parlament, sunt ”neavenite”, adaugand ca are o parere foarte proasta despre aceste initiative si ca lupta anticoruptie trebuie sa continue in toata forta.

Seful statului a precizat ca modificarile propuse in Parlament la Codul Penal si Codul de procedura penala sunt ”neavenite”.

Am o parere foarte proasta despre aceste modificari iar aceeasi parere evident ca o au si altii care au exprimat inbrijorarile in spatiul public”, a adaugat KLAUS IOHANNIS.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU, atac DUR la POLITICIENII care vor sa SCHIMBE CODURILE PENALE: Opriti-va, imbecililor!

Seful statului a continuat: ”Nu sunt de acord cu ele, mai simplu”.

Dupa parerea mea, lupta anticoruptie trebuie sa continue in toata forta si cu toata forta”, a mai spus presedintele IOHANNIS.

Deputati ai PSD au initiat un proiect de modificare a Codului de Procedura Penala si a Codului Penal, care prevede ca masurile preventive pot fi dispuse doar daca exista “probe concrete din care rezulta dincolo de orice indoiala ca persoana a facut infractiunea”.

CITESTE SI: DNA: MODIFICARILE propuse la CODURILE PENALE ar INGREUNA pedepsirea infractorilor

Un numar de noua deputati PSD- Gheorghe Bogdan, Marian Ghiveciu, Marius Manolache, Adrian Mocanu, Ciprian Nica, Florin Paslaru, Catalin Radulescu, Rodin Traicu, Eugen Uricec- si unul de la minoritati, Nicolae Paun au depus acest proiect, care se afla la Senat.

Sursa foto www.b1.ro