IOHANNIS, despre protestele din Capitala si din tara: Sunt impresionat. Urmatorul pas trebuie sa fie al politicienilor

Presedintele KLAUS IOHANNIS scrie pe Facebook ca este impresionat de manifestarile din aceasta seara si ca urmatorul pas trebuie sa fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revolta.

“Sunt impresionat de manifestarile din aceasta seara. Este o miscare de strada, care vine din dorinta oamenilor de a le fi respectata conditia si demnitatea”, spune IOHANNIS, intr-o postare pe Facebook.

“Am inteles ca se cere si se asteapta, pe buna dreptate, ca cineva sa-si asume raspunderea politica. Urmatorul pas trebuie sa fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revolta”, adauga presedintele.

CITESTE SI: Manifestantii au ajuns la Primaria Sectorului 4. Peste 15.000 de oameni striga “Demisia”, “Asasinii”, “Colectiv”. UPDATE

Marti seara, in jurul orei 18:00, sute de persoane s-au intalnit in Piata Universitatii pentru a cere demisia Primarului Sectorului 4, CRISTIAN POPESCU PIEDONE. 

Mitingul a luat amploare, peste 15000 de oameni s-au indreptat catre Piata Victoriei, Ministerul Afacerilor Interne, Parlament, Primaria Sectorului 4 si isi vor termina traseul in locul in care s-a produs tragedia din 30 octombrie, clubul Colectiv.

CITESTE SI: ROMANIA in STRADA! Proteste de amploare in marile orase in tara. Oamenii cer demisii in masa

Proteste de amploare au avut loc si in tara, in Sibiu, Mirecurea Ciuc, Pitesti, Cluj si Alba. Protestatarii au cerut demisiile lui GABRIEL OPREA, VICTOR PONTA si PIEDONE. 

Sursa foto: realitatea