IOHANNIS, despre sotie, parinti si relatia cu fostii lideri PNL

Presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, a declarat, luni, ca sotia sa nu il va insoti in campanie decat in anumite momente si nu va urca pe scena alaturi de el, mentionand ca este mai discreta. Seful PNL a mentionat si in ce relatii se afla cu fostii lideri ai partidului pe care il conduce.

“Ocazional ma va insoti, dar nu (va urca pe scena, n.r.) (…) Sotia mea este discreta”, a spus liderul PNL. El a mentionat ca nu are de gand sa o expuna pe sotia sa.

Citeste si: IOHANNIS: VOI OBTINE 35% IN PRIMUL TUR, IAR PONTA 36%, DAR VOI CASTIGA IN TURUL II

“De cand am intrat in politica, acum 15 ani, am dorit sa am o linie clara de demarcatie intre partea de politica si partea de familie. Am tinut viata mea privata, discreta, nu am ascuns-o, ca nu am ce ascunde. A ramas foarte putin din ea, in majoritatea timpului sunt, cum se spune, la politica. Nu consider ca daca ajungi intr-o pozitie publica trebuie sa tragi tot neamul dupa tine (…). Sa nu intelegeti ca nu ma sprijina, dar nu suntem noi acel tip de familie care pe urma vine…”, a mai spus IOHANNIS.

De asemenea, liderul PNL a fost intrebat de ce nu are copii, in conditiile in care au fost adversari care i-au reprosat acest lucru.

“Fiindca eu nu pot sa am copii… E o chestiune strict biologica. Pot sa detaliez daca…”, a spus IOHANNIS. El a fost intrebat daca nu si-a dorit copii. “Dimpotriva. Ne-am dorit foarte mult, dar n-a fost…”, a mai spus presedintele PNL.

Totodata, KLAUS IOHANNIS a precizat, raspunzand unor intrebari, ca parintii sai se afla in nordul Bavariei, in Germania, si sunt de acord ca el sa candideze la prezidentiale.

Totodata, prezidentiabilul ACL a raspuns si unei intrebari legata de relatia cu fostii presedinti ai PNL.

“Am o relatie foarte buna cu domnul presedinte Quintus. Chiar ma bucur cand il vad, cred ca si domnia sa se bucura cand ne intalnim.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: DOSARUL CU ANI NU POATE SA MA OPREASCA DIN CURSA SPRE COTROCENI

Cu alti fosti presedinti relatia mea este undeva intre inexistenta si in curs de racire. Cu domnul Tariceanu stiti bine ca suntem in optiuni diferite, eu am ramas mai de partea liberala, domnia sa s-a tras mai catre PSD.

Cu domnul Stolojan nu am avut niciodata vreo relatie, ne cunoastem, ne respectam, atat. Iar cu domnul Crin Antonescu e o relatie…usor mai distanta decat a fost acum cateva luni de zile”, a declarat presedintele PNL.