IOHANNIS: Domnule PONTA bagati-l in viteza pe MELESCANU sa rezolve problema din DIASPORA

KLAUS IOHANNIS, prezidentiabilul ACL, a sustinut joi o conferinta de presa la sediul Aliantei din Capitala in care a reluat cererea fata de premierul Ponta de a face o reunire de urgenta a Parlamentului unde sa se respinga Legea Amnistiei si sa se accepte toate cererile de urmarire penala ale alesilor. Iohannis a declarat si ca nu va da curs invitatiei primite de la postul Antena 3 de a participa la un nou episod al DEZBATERII ELECTORALE.

“Exista o tema publica foarte importanta pe care am prezentat-o in cadrul dezbaterii de aseara si anume cea legata de legea Amnistierii. L-am invitat pe Ponta sa convingem Parlamentul sa se reuneasca maine si sa respinga acest proiect. Solicit presedintilor celor doua camere, Tariceanu si Zgonea, dar si lui Ponta sa se reuneasca birourile si sa se reuseasca maine, de urgenta, sa fie picata legea Amnistiei, dar si sa fie incuviintate toate cererile indiferent de culoarea politica a celor vizati. Trebuie sa lasam Justitia sa isi faca treaba si cei doi candidati vor sa faca asta. Domnule Ponta acesta este ultimul moment in care se poate face ceva”, a declarat Iohannis.

CITESTE SI: IOHANNIS, dupa ce PONTA a indicat 3 liberali cu sentinte definitive: Deci 3 la mine si 38 la dvs, hai sa rezolvam 

“Domnule Ponta scoteti-l din relanti pe ministrul de Externe si bagati-l in viteza ca sa rezolve situatia sectiilor de votare din Diaspora. L-am prins eu cu minciuna pe domnul Ponta legat de de sectiile de votare din Germania. Am primit un sms din partea deputatului german Bendt Fabritzius in care  ma anunta ca ministerul de Externe german a anuntat pe omologii romani ca daca vor sa suplimenteze numarul de sectii este nevoie doar de o solicitare in scris. In plus acelasi lucru este posibil si la primariile din Munchen, Ingolstad, Munchen si Ausburg, asa ca domnule Ponta poate se poate face ceva in al doisprezecelea ceas”, a continuat Iohannis.

CITESTE SI: VICTOR PONTA a COMIS-O din nou! INS il contrazice pe PREMIER 

“Am avut doua invitatii pentru joi seara si am acceptat-o pe cealalta”, a declarat Iohannis in momentul in care a fost intrebat daca va merge la Antena 3 pentru un nou episod al DEZBATERII ELECTORALE. 

Sursa foto: realitatea.net