IOHANNIS, ATACAT din toate partile. Un contracandidat la PREZIDENTIALE si un fost ministru se iau de presedintele PNL

KLAUS IOHANNIS, presedintele PNL si noul candidat al liberalilor la ALEGERILE PREZIDENTIALE din toamna, este atacat din toate partile. Primul care a avut o reactie dura la adresa lui IOHANNIS i-a apartinut unui fost liberal, VIOREL CATARAMA, omul de afaceri care va candida si el la PREZIDENTIALE din postura de INDEPENDENT.

”KLAUS IOHANNIS a hotarat ruperea USL. Dreapta a fost tot timpul fragmentata. Apar doua personalitati care au contribuit la fragmentarea dreptei: Basescu si Tariceanu. Tariceanu incearca sa rupa din PNL. Domnul Basescu, suparat pe PDL, formeaza PMP. Domnul Basescu pare a fi prin spate cu PSD. Indivizi care au avut posibiltiatea sa unifice dreapta au distrus-o. Nu a existat o Opozitie cat a fost USL.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS ESTE NOUL CANDIDAT AL LIBERALILOR PENTRU PREZIDENTIALE 

PNL are suficiente personalitati care pot castiga alegerile. A decis sa mearga cu KLAUS IOHANNIS. Din prima zi de cand a devenit presedinte PNL, domnul Iohannis nu a putut sa-si impuna candidatura. Nu reuseste sa faca pace in PNL. Este cea mai slaba performanta a unui presedinte. Are mari probleme in interior, nu poate sa-si stapaneasca partidul sau, dar vrea sa stapaneasca PNL si PDL impreuna.

Sper ca in finala sa ajunga macar un om de dreapta. Mi-este eama ca in finala sa nu fie doi candidati de stanga: Victor Ponta si Klaus Iohannis. Un om care considera ca isi face sase case din salariul de profesor nu este de dreapta, insulta inteligenta multor romani”, a declarat VIOREL  CATARAMA la Adevarul Live.

CITESTE SI: IOAN GHISE DEMISIONEAZA DIN PNL

DAN SOVA, fostul ministru al Transporturilor l-a atacat si el pe KLAUS IOHANNIS spunand ca acesta este un fel de EMIL BOC mai inalt si mai tacut.

“KLAUS IOHANNIS este unul dintre purtatorii de cuvant ai lui Traian Basescu.  Domnul IOHANNIS este un Boc mai inalt si mai tacut”, a afirmat DAN SOVA, fostul ministru al Transporturilor, intr-o interventie la Romania TV.

Sursa foto: adevarul.ro