IOHANNIS: Eu pot face Romania sa mearga ceas. De povestit, lucrurile se pot povesti, importante sunt solutiile

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a vorbit marti seara, la Realitatea TV, despre cum va arata Romania, daca va ajunge presedintele acestei tari. Liderul PNL a mentionat ca Romania va merge ceas dupa ce va ajunge la Cotroceni, subliniind ca “de povestit, lucrurile se pot povesti”, insa este nevoie de solutii concrete, nu de vorbe.

“Cum ar arata Romania mea: fara coruptie, fara politicieni care fac legi pentru ei, care baga mana in buzunarul contribuabilului. Este simplu ceea ce propun eu, este altfel de a face politica in Romania. Eu imi doresc o Romanie a lucrului bine facut, o Romanie normala, cu mai putina galagie in politica si mai multe solutii, ca de povestit lucrurile se pot povesti. Ceea ce vreau eu, impreuna cu un guvern de dreapta, este sa venim cu solutii, sa facem lucrurile sa functioneze mai bine, sa mearga Romania ceas. Eu pot face ca lucrurile sa mearga ceas”, a spus Iohannis.

Citeste si: IOHANNIS: VEDEM CEA MAI URATA FATA A POLITICII ROMANESTI. PONTA VREA SA TREACA LEGEA AMNISTIEI SI GRATIERII PENTRU A-SI PROTEJA OAMENII DIN PARTID

Klaus Iohannis a mai spus ca numirile in institutiile de invatamant nu ar mai trebui sa se faca pe criterii politice si a atras atentia ca somajul in randul tinerilor a crescut “din cauza intelepciunii lui Victor Ponta. “Vad in invatamantul romanesc un sistem care pregateste specialisti de performanta”, a completat prezidentiabilul ACL.