IOHANNIS face lumina in cazul APARTAMENTULUI din Primaverii in care locuieste cu chirie

Candidatul ACL, KLAUS IOHANNIS, a lamurit, intr-un interviu pentru site-ul Hotnews.ro, care este relatia sa cu seful Automobile Bavaria, Michael Schmidt, si cat plateste lunar pentru apartamentul in care sta cu chirie in Bucuresti.

“Ne cunoastem (n.r. –  cu Michael Schmidt) de cel putin 10 ani, am o relatie apropiata cu dumnealui. Si el si familia sa sunt oameni de calitate, ca de altfel toti prietenii mei”, a declarat prezidentiabilul ACL.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: VICTOR PONTA NU MAI POATE FI PRESEDINTELE ROMANIEI

Referitor la apartamentul din cartierul Primaverii, in care locuieste pe perioada in care se afla in Capitala, KLAUS IOHANNIS a afirmat ca plateste o chirie lunara de 500 de euro.

“De multe ori trebuie sa stau in Bucuresti, asa ca m-am hotarat sa inchiriez un apartament. Mentionand asta, domnul Schmitt mi-a spus ca are un apartament. Platesc o chirie de 500 de euro pe luna pentru acel apartament. A fost o oferta cinstita. Ma suprinde ca a fost o tema de campanie. Mi se pare o discutie destul de trasa de par”, a mai spus IOHANNIS.

Candidatul dreptei a recunoscut ca a reziliat contractul de comodat incheiat intre Primaria Municipiului Sibiu si Automobile Bavaria, dupa ce “mai multi oameni din presa au fost preocupati de asta”.

Citeste si: TEODOR MELESCANU: NU POT NICI SA CONFIRM, NICI SA INFIRM DACA VICTOR PONTA A FOST OFITER ACOPERIT

“In 2007, firma Bavaria a pus la dispozitia primariei Sibiu cateva limuzine BMW pentru transportul vedetelor. Ulterior, domnul Schmitt a pus la dispozitia primariei o limuzina pentru transportul personalitatilor. E un contract de comodat limuzina BMW. Am reziliat contractul de comodat, vazand ca multi colegi de-ai dumneavoastra sunt preocupati de asta”, a mai spus IOHANNIS.