IOHANNIS i-a DECORAT pe actorii STELA POPESCU si FLORIN PIERSIC si pe membrii trupei CARGO

Presedintele KLAUS IOHANNIS i-a decorat, marti, pe actorii STELA POPESCU si FLORIN PIERSIC si pe membrii trupei CARGO intr-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni.

“Suntem aici pentru a va recunoaste si onora talentul si cariera artistica prin acordarea Ordinului National ‘Steaua Romaniei’ si, respectiv, a Ordinului ‘Meritul Cultural’. Va felicit si va multumesc pentru contributia dumneavoastra la prestigiul actului artistic si de cultura din Romania”, a spus seful statului.

El a afirmat ca actrita Stela Popescu este “un reper inconfundabil al teatrului de comedie si revista romanesc”. 

“Generatii de iubitori ai genului v-au admirat pe scenele teatrelor, precum si in numeroase filme si seriale de televiziune”, a mai spus Iohannis.

Seful statului a sustinut ca in tara sau in strainatate romanii il recunosc pe Florin Piersic “drept un simbol al vitalitatii artei scenice romanesti si un veritabil exemplu de longevitate si tenacitate”. 

“Cantecele dumneavoastra v-au purtat spre recunoastere nationala si europeana, dar mai ales spre inimile multor mii de romani. Parafrazand titlul uneia dintre piesele cele mai cunoscute, va cer sa nu lasati sa le fie dor de Cargo iubitorilor muzicii dumneavoastra!”, a spus seful statului.

Sursa foto: youtube