IOHANNIS i-a transmis REGELUI MIHAI o scrisoare: Va doresc multa sanatate si putere sa treceti peste aceasta grea incercare

Presedintele KLAUS IOHANNIS i-a adresat, vineri, o scrisoare regelui MIHAI in care ii transmite sanatate si putere pentru a trece peste incercarea grea si sa revina cat mai curand in viata publica, informeaza Agerpres. 

“Am primit cu multa ingrijorare vestea privind recentele probleme medicale ale Majestatii Voastre. Va doresc multa sanatate si putere sa treceti peste aceasta grea incercare. Sper sa reveniti cat mai curand in viata publica si sa continuati sa reprezentati si pe mai departe acel simbol fundamental pentru natiunea romana. Imi exprim nadejdea ca Familia Regala va ramane si pe viitor un reper de identitate si solidaritate. Va rog sa primiti omagiul si respectul meu”, se arata inscrisoarea presedintelui IOHANNIS, postata pe site-ul romaniaregala.ro.

CITESTE SI: RARES MANESCU a transmis un mesaj de sustinere MAJESTATII SALE REGELE MIHAI

Regele MIHAI este internat de cinci zile intr-o clinica din Lausanne si este intr-o stare accentuata de slabiciune fizica, primind tratament permanent, informeaza un comunicat al Biroului de presa al suveranului.

CITESTE SI: REGELE MIHAI, in continuare in STARE GRAVA. MAJESTATEA SA este internat intr-o clinica din LAUSANNE

Sursa citata precizeaza ca starea regelui este, in prezent, stationara, medicii fiind de parere ca ”evolutia prezinta relativa stabilitate”.

Sursa foto: evz