Iohannis: Intalnirea cu Academia Romana, pentru a cunoaste parcursul Romaniei pe termen lung

IOHANNIS, la intalnirea cu STUDENTII ROMANI din ITALIA: Trebuie sa REASEZAM EDUCATIA la locul potrivit

Presedintele Klaus Iohannis a scris, marti, pe Facebook, despre intalnirea pe care urmeaza sa o aiba, miercuri cu prezidiul Academiei Romane, ca vrea sa cunoasca opinia unor oameni cu experienta profesionala si prestigiu, cu privire la parcursul Romaniei pe termen lung.

Administratia Prezidentiala a anuntat ca miercuri, incepand cu ora 11.00, la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis va primi prezidiul Academiei Romane.

Ulterior, seful statului a scris pe Facebook ca se intalneste cu reprezentantii Academiei Romane pentru ca ”vrea sa cunoasca opinia unor oameni cu experienta profesionala si prestigiu, cu privire la parcursul Romaniei pe termen lung”.

Citeste si: Klaus Iohannis a mers luni la Curtea Constitutionala

”Cele mai bune solutii nu se pot gasi decat prin dialog. Oricat de preocupati am fi de problemele prezentului, nu putem construi nimic temeinic, daca nu stim cum vrem sa arate Romania peste 10 sau 15 ani. Avem nevoie de o abordare care sa integreze toate domeniile unui proiect de tara comun”, se mai precizeaza in postarea de pe Facebook a lui Klaus Iohannis.