Iohannis, la Braila: Domnul Ponta nu vrea sa se intalneasca cu mine. Nu stiu de ce

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a declarat vineri dupa-amiaza, in cadrul unui miting electoral organizat la Braila, ca Victor Ponta, contracandidatul sau, minte atunci cand sustine peste tot unde merge ca liderul liberalilor nu vrea sa se intalneasca cu el. Klaus Iohannis a afirmat ca de fapt Victor Ponta nu vrea sa se intalneasca cu el in cadrul unei dezbateri fata in fata si si-a exprimat dorinta de a se intalni cu acesta “sa ma uit in ochii lui si sa-i spunn: domnule Ponta, asa cum nu stiti sa guvernati o tara, cum vreti sa fiti presedinte?”.

“Am vazut ca pe langa toata minciuna, zilele trecute s-a mai inventat o minciuna. Cica domnul Ponta, care nu vrea sa se intalneasca cu mine, nu stiu de ce, merge peste tot si spune ca nu vrea sa ma intalnesc cu el. Vreau sa ma intalnesc sa ma uit in ochii lui si sa i spuns dle ponta, asa cum nu stiti sa guvernati o tara, cum vreti sa fiti presedinte?”, a declarat Iohannis.

Citeste si: ALINA GORGHIU: PSD a REFUZAT sa negocieze

Klaus Iohannis a continuat ca Victor Ponta a vrut sa renunte la cota unica inca de acum doi ani, explicand ca daca nu erau liberalii, aceasta ar fi fost scoasa. Totodata, liderul PNL se intreaba cum va reusi Calin Popescu Tariceanu anul viitor sa stea in fata oamenilor, cand PSD ii cere sa mareasca impozitele si taxele si sa renunte la cota unica.

“Totul se rezolva daca economia functioneaza. Dar asta daca avem un guvern competent. Cota unica s-a dovedit a fi un real succes. Iar noi liberalii am aparat aceasta cota unica, altfel, va spun, domnul Ponta de acum doi ani a vrut sa renunte la ea. Si de asta ma surprinde ce vad la tv. Il vad pe Ponta venind de mana cu un primul-ministru de vreme buna, care a mai fost o data prim-ministru. Ma intreb, cum vrea oare domnul Tariceanu anul viitor sa stea in fata oamenilor, cand PSD ii cere sa mareasca impozitele si taxele, sa renunte la cota unica. Nu este bine si nu va face bine aceasta schimbare. Este nevoie de o cu totul alta abordare si acum, dati-mi voie sa va spun. Este nevoie dupa 25 de ani de la Revolutie sa schimbam lucrurile, sa punem punct stop si de la capat”, a adaugat candidatul ACL la prezidentiale.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS iese la atac: VICTOR PONTA este un procuror cu o copiuta!

“Este nevoie de alt presedinte, de alt Parlament si de alt Guvern, fiindca acesta este ineficient. E nevoie de oameni compententi in functiile publice. E posibil daca mergeti in 16 noiembrie si votati Klaus Iohannis. Atunci, dragii mei, lucrurile se pot schimba. Se simte peste tot dorinta de schimbare, speranta, speranta la tinerii care merg prim data si voteaza, la cei din diaspora care au vrut sa voteze si nu au fost lasati, pana si la oamenii din generatia mea, care de 25 de ani au tot sperat ca lucrurile se schimba in bine. Daca mergeti la vot impreuna, vom reusi schimbarea”, a incheiat Klaus Iohannis.