IOHANNIS, la Craiova: Daca iti pasa de oameni, iti respecti promisiunile. Ponta n-a facut nimic ca premier, nu va face nici ca presedinte

Candidatul ACL in alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a participat sambata la mitingul organizat de sustinatorii ACL in zona Salii Polivalente din Craiova. Liderul PNL a tinut sa sublinieze, in discursul sau, ca Victor Ponta nu a facut nimic de cand este premier, drept urmare nu va face nici ca presedinte. Iohannis a tinut sa adauge ca daca iti pasa cu adevarat de oameni, iti respecti promisiunile si a punctat ca se va bate cu cei care continua scandalul vorbelor goale si a promisiunilor false.

“Nimeni nu s-a va mai multumi cu putin. Niciun guvern nu-si va mai permite sa insele asteptarile romanilor, a romanilor care traiesc in Romania lucrului bine facut. Romania lucrului bine facut inseamna si o tara care isi pretuieste tinerii, care stie sa-si tina acasa specialistii din educatie, cercetare, sanatate. Vom avea o tara cu adevarat europeana.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Ma astept la ATACURI DURE in campanie, dar ei vor ramane cu atacurile si eu cu VOTURILE

In aceasta campanie vreau sa renuntam la mituri si la prejudecati. Sa aratam ca Oltenia da semnalul schimbarii, o schimbare adevarata, in fapte, nu in vorbe. Eu va intreb: o duceti mai bine de cand e prim-ministru Victor Ponta? Credeti ca daca nu a facut nimic de cand e premier, o sa faca ceva ca presedinte? Eu sunt un om al promisiunilor onorate, nu al spectacolului. Daca ai rezultate in munca ta, le poti avea oriunde, in toata Romania. Daca iti pasa cu adevarat de oameni, iti respecti promisiunile oriunde. Cine n-a facut nimic ca prim-ministru, nu va face nimic nici ca presedinte”, a declarat Iohannis.

Prezidentiabilul ACL a mai subliniat ca in aceste alegeri nu se bate cu persoana Victo Ponta, ci cu modul de a face politica a sistemului pe care acesta il reprezinta.

“La aceste alegeri eu nu ma bat cu persoana Victor Ponta, ci cu un fel de a face politica si cu sistemul pe care el il reprezinta. Ma voi bate cu cei care continua scandalul vorbelor goale si a promisiunilor false. Pacat ca un om atat de tanar a dezamagit si a ajuns atat de repede prizonierul unui sistem care dispretuieste educatia si distruge viitorul tinerei generatii. Victor Ponta a demonstrat ca nu ste decat omul baronilor care stapanesc judetele ca pe niste feude proprii. Acesti oameni care conduc azi cu deplin cinism va amagesc pe voi cei de buna credinta cu o mica crestere de salariu sau de pensii, in timp ce firmele lor iau milioane de euro. Cu acest sistem ma bat acum”, a continuat Iohannis, la Craiova.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS si-a lansat volumul autobiografic “PAS CU PAS”, in prima zi a campaniei electorale