IOHANNIS, la Realitatea TV: Guvernul putea sa creeze cadrul legal pentru a mari sectiile de votare. Nu cred ca Melescanu poate rezolva problema

Iohannis: Trebuie sa scapam de coruptie, dar in primul rand de corupti

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a declarat luni seara, intr-o emisiune difuzata de Realitatea TV, ca nu crede in demisia lui Titus Corlatean de la MAE, afirmand ca persoana care trebuia sa demisioneze este chiar premierul Victor Ponta. Totodata, liderul PNL nu s-a aratat increzator in rezolvarea problemelor din sectiile de votare din diaspora de catre noul ministru, Teodor Melescanu. Emisiunea este in desfasurare

“Nu am incredere deloc in aceasta masura, nu am incredere in premierul Ponta. Este un scandal imens. Asa cum Guvernul Ponta a venit peste noapte cu tot felul de ordonante, cum a fost OUG 55 a traseistilor, de ce nu a putut veni si acum cu o ordonanta? Nu cred in aceasta masura si daca cineva trebuia sa isi dea demisia, era chiar domnul Ponta”, a spus Iohannis.

IOHANNIS: PARLAMENTUL este mult prea mare, iar legea de alegere a acestuia – o aberatie

Intrebat daca considera ca noul ministru va fi capabil sa rezolve problemele din sectiile de votare din diaspora, Klaus Iohannis a spus: “Nu cred ca domnul Melescanu poate rezolva aceasta problema, este foarte tarziu. Guvernul putea sa creeze cadrul legal pentru a mari sectiile de votare”.

“Eu cred ca oamenii au inteles foarte bine ca aceasta organizare nu le este favorabila si sunt foarte hotarati sa gaseasca solutii sa poata veni sa voteze”, a mai mentionat presedintele PNL.

LOVITURA NEASTEPTATA! Cine ar putea modera DEZBATEREA Iohannis-Ponta