Iohannis, MITING electoral la Constanta

Prezidentiabilul  ACL, KLAUS IOHANNIS, participa sambata la un miting la Constanta. Seful PNL le-a vorbit sustinatorilor sai de pe o scena amplasata in Piata Farului, locul obisnuit al PSD atunci cand se tin adunari publice.

“Omul KLAUS IOHANNIS va veni in fata dumneavoastra, in fata constantenilor, pentru a va arata ca Romania poate fi o tara occidentala, in care lucrurile se fac bine. O Romanie a lucrului bine facut, o tara bazata pe lege nu pe hotie, o tara a faptelor si nu a vorbelor.

Citeste si: BANNERELE LUI IOHANNIS AU FOST FURATE

Ca primar al Sibiului, KLAUS IOHANNIS a demonstrat ca este un bun gospodar, un bun roman, a avut grija de orasul sau asa cum vrea sa aiba grija si de Romania, cu responsabilitate, daruire si dragoste. Klaus Iohannis este un om al faptelor, nu al vorbelor goale! Un om de onoare, nu al scandalului! Un om care construieste! Ajuta-l sa reconstruiasca Romania prin lucruri bine facute! Fii alaturi de viitorul presedinte al Romaniei!“, suna indemnul de campanie al lui IOHANNIS, potrivit adevarul.ro.

Pe buletinul de vot, liberalul KLAUS IOHANNIS figureaza la pozitia nr. 2, candidat de la Alianta Crestin-Liberala Partidul National Liberal-Partidul Democrat Liberal. Sloganul lui KLAUS IOHANNIS este “Romania lucrului bine facut”.

KLAUS IOHANNIS: LOCUL REPUBLICII MOLDOVA ESTE ALATURI DE ROMANIA, PARTENERI CU DREPTURI EGALE IN UE