IOHANNIS: Nu am nicio garantie ca in PNL si PDL nu sunt oameni care lucreaza in serviciile secrete

KLAUS IOHANNIS, prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale (ACL), a declarat miercuri, in cadrul unui interviu acurdat jurnalistilor de la Adevarul Live ca nu are nicio garantie ca in partidele aliantei, PNL si PDL, nu sunt oameni care ar activa in cadrul serviciilor secrete autohtone.

La intrebarea referitoare la posibilitatea existentei unor ofiteri acoperiti in randurile celor doua partide care alcatuiesc ACL, presedintele PNL a raspuns ca nu poate garanta acest lucru.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: VICTOR PONTA nu mai poate fi presedintele ROMANIEI 

“Nu am nicio dovada pentru asa ceva. Sper sa nu fie, dar o garantie nu pot sa am in acest moment. Sigur, prin lege este interzis ca ofiterii acoperiti, cum am discutat noi doi ultima data, prin lege este interzis, nu ar trebui sa existe, dar eu sper sa nu fie. Mai mult nu pot sa spun”, a declarat candidatul ACL la prezidentiale.

“Trebuie sa recunosc ca am gasit foarte multi oameni bine pregatiti si decisi sa vina alaturi de mine, e lucrul pe care l-am constatat nu de acum, ci chiar de la inceput. Am convingerea ca PNL si PDL sunt primele doua partide care s-au reformat din interior. Sigur, nu putem sa vorbim de o reformare definitiva, mai este cale lunga pana sa avem formatiuni politice comparabile cu cele din Europa de Vest, dar eu sunt optimist. Chiar mi-am permis sa fac inca doi pasi in directia reformarii din interior a PNL.

CITESTE SI: IOHANNIS: “Nu voi coabita cu Victor Ponta”

Cand vom fi noul PNL, avem o sansa mare sa facem pasi hotarati in directia asta. Daca procesul e bine condus, chiar cred ca vom avea un partid foarte performant.  Daca luam evolutia de astazi la alte partide, este mai degraba un fenomen de masa”, a raspuns Iohannis atunci cand a fost intrebat daca este multumit de calitatea oamenilor din PNL si PDL.

Sursa foto: realitatea.net