IOHANNIS: Nu am urmarit cazul Robert Turcescu si nu ma intereseaza

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni seara, in emisiunea “Jocuri de putere”, ca nu a urmarit cazul jurnalistului Robert Turcescu, insa a mentionat ca are o parere buna despre serviciile secrete din Romania.

“Nu am urmarit cazul Robert Turcescu si sincer sa fiu nu ma intereseaza. Poate va surprinde ceea ce va zic, dar eu am o parere foarte buna despre serviciile secrete romanesti. Traim intr-un stat din UE, avem parteneri seriosi, iar serviciile isi fac bine treaba. Eu cred ca cel care a deschis aceasta tema (n.r. Traian Basescu) este dator sa o si inchida”, a declarat Klaus Iohannis la Realitatea TV vorbind despre declaratiile lui Robert Turcescu.

Iohannis crede ca “tema serviciilor secrete nu are ce cauta in campania electorala”, ca este “o fumigena” lansata de presedintele Basescu din diferite considerente electorale.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: DOSARUL CU ANI NU POATE SA MA OPREASCA DIN CURSA SPRE COTROCENI

“Aceasta joaca de-a ofiterul acoperit in campanie mi se pare ca ne duce intr-o zona in care nu avem ce cauta. Nu faci glume cu asa ceva. Sa lamurim discutia si sa mergem mai departe. Eu am impresia ca a fost o fumigena, lansata pentru a acoperi altceva”, a adaugat Iohannis.

Liderul PNL a tinut sa sublinieze ca este “un candidat care greu poate fi combatut cu argumente”. “Am un program politic, nu l-a contrazis absolut nimeni. Povesti de tip campanie, am discutat despre ele, sunt toate reincalzite si atunci unii strategi s-au gandit ca daca nu reusesc sa ma omoare, atunci au gasit aceasta strategie. Eu nici nu ma retrag, nici nu patesc ceva, eu merg inainte. Absolut sigur”, a mai spus Iohannis.

Citeste si: Iohannis: Romania e SUFOCATA de prea mult spectacol RIDICOL si GALAGIE