IOHANNIS nu iarta: BASESCU sa recheme de la post pe ambasadorii si consulii tarilor cu probleme la VOT

Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Guvernul trebuie sa analizeze organizarea alegerilor prezidentiale in diaspora si sa-i traga la raspundere si sa-i demita pe care cei responsabili, adaugand ca “cineva trebuie sa suporte consecintele”.

Klaus Iohannis a declarat, luni, ca il roaga pe presedintele Traian Basescu sa analizeze situatia votului in strainatate si sa recheme de la post toti diplomatii care nu au gestionat corespunzator situatia din sectiile de votare.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Parlamentul sa pice LEGEA AMNISTIEI. Invit Guvernul sa vina in Parlament cu bugetul pe 2015. UPDATE 

“Cineva trebuie sa suporte consecintele votului catastrofal din Diaspora. Guvernul trebuie sa ii traga la raspundere pe cei vinovati de ceea ce s-a intamplat in Diaspora. Este bine ca au reusit sa voteze aproape 400 de mii de romani, dar este ingrijorator cati au ramas pe afara. Ii solicit lui Traian Basescu sa ii recheme de la post pe ambasadorii din tarile unde romanii au fost umiliti. Nu pot accepta sa existe situatii in care cetatenii romani, compatrioti de-ai mei, sa fie tratati cu gaze lacrimogene”, a continuat Klaus Iohannis. 

CITESTE SI: EMIL BOC i-a solicitat DEMISIA de ONOARE lui VICTOR PONTA: Ar fi un gest de CURTOAZIE 

Sursa foto: digi24.ro