IOHANNIS: Nu vreau sa fiu un presedinte JUCATOR vreau sa fiu un presedinte ETALON pentru comportament

Candidatul PNL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, ca nu doreste sa fie “nici un presedinte jucator, nici tatuc”, ci sa reprezinte un etalon pentru comportamentul unei persoane publice.

Intrebat, miercuri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinţa de presa, daca va reusi sa implementeze mentalitatea lucrului bine facut in Romania in cazul in care va deveni sef al statului, Klaus Iohannis a spus ca propune romanilor un nou tip de presedinte.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS mizeaza pe sprijinul lui EMIL BOC la ALEGERILE PREZIDENTIALE 

“Eu sunt convins ca se poate, altfel nu m-as fi apucat de acest demers. Sunt convins ca pot eu sa fac acest lucru, de aceea propun romanilor un nou tip de presedinte. Nu vreau sa fiu nici jucator, nici tatuc, vreau sa fiu un presedinte care, prin ceea ce fac si ce gandesc si felul de a fi, sa reprezint un etalon pentru comportamentul public al unei persoane publice”, a spus Iohannis.

Iohannis a participat, miercuri, la Biblioteca Centrala Universitara (BCU) Cluj-Napoca la o dezbatere cu mediul academic clujean, in cadrul careia a prezentat “Proiectul pentru Romania”.

CITESTE SI: LUDOVIC ORBAN ii acuza pe VICTOR PONTA si pe DACIANA SARBU de incalcarea legislatiei 

Liderul PNL va participa in cursul serii, la Cinema “Florin Piersic” la o intalnire cu membrii ACL Cluj, la care sunt asteptate peste 1.000 de persoane.

Sursa foto: realitatea.net