Iohannis: PNL este compatibil in cel mai inalt grad cu PPE

Presedintele Partidului National Liberal, KLAUS IOHANNIS, sustine ca formatiunea sa este compatibila in cel mai inalt grad cu PARTIDUL POPULAR EUROPEAN, in randurile caruia a intrat joi, si ii multumeste si lui CRIN ANTONESCU pentru viziunea de a orienta formatiunea politica spre aceasta familie europeana.

“Salut decizia PPE de a primi, in randurile sale, PARTIDUL NATIONAL LIBERAL. Ne regasim, alaturi de colegii nostri de la PDL, in marea familie a dreptei europene, care a avut si are o contributie decisiva in crearea unei Uniuni puternice si credibile”, afirma IOHANNIS.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: PRIMARII SA AIBA UN PIC DE RABDARE SI SE VOR GASI IN PARTIDUL CARE GUVERNEAZA

De asemenea, el arata ca FUZIUNEA dintre PNL si PDL “capata, din acest moment, consistenta in planul colaborarii la nivel european, intarind, in acelasi timp, efortul in plan intern de constructie a dreptei romanesti ca alternativa politica cea mai puternica la PSD”.

El le multumeste popularilor europeni pentru decizia adoptata joi si ii asigura ca PNL le va fi partener de incredere.

“Adresez multumiri, in numele PNL, si liderilor nostri politici, in frunte cu domnul CRIN ANTONESCU, pentru viziunea de a orienta Partidul National Liberal spre familia europeana cu care este in cel mai inalt grad compatibil”, adauga IOHANNIS.

KLAUS IOHANNIS: TRAIAN BASESCU ARE OBLIGATIA DE A-L DENUNTA PE CANDIDATUL LA PREZIDENTIALE CARE E OFITER SUB ACOPERIRE