IOHANNIS: PNL este un partid viu si sunt deschis pentru absolut toate discutiile

KLAUS IOHANNIS va sustine o declaratie de presa la ora 19.00

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, ca intalnirile avute cu colegii parlamentari vor continua, acestea avand rolul de a face legatura intre pozitiile senatorilor si deputatilor si problemele organizatorice si politice. 

“Am avut astazi o intalnie cu colegii parlamentari deputati si senatori. Doresc sa cunosc opiniile colegilor parlamentari. Astazi am avut a doua intalnire si vom continua in masura care putem sa ne vedem macar o data pe saptamana. Pentru a cunoaste punctele de vedere ale celor din Parlament, opiniile in legatura cu ce face partidul, discutiile care se poarta cu PDL si probleme organizatorice si politice. Opinii si discutii sunt de foarte multe feluri, PNL este un partid viu si sunt deschis pentru absolut toate discutiile. A fost o sesiune foarte bine-venita”, a declarat Klaus Iohannis.

Citeste si: FUZIUNEA PNL – PDL ar putea avea loc pana la 1 august

“In masura in care vom avea niste concluzii din comisiile de negociere, vi le voi comunica. Au existat cateva discutii legate de ce institututele de sondare se va alege, dar nu s-a luat nicio decizie”, a mai declarat Iohannis.

Intrebat cum comenteaza declaratia lui Calin Popescu Tariceanu privind lansarea Grupului Initiativa Liberala, Iohannis a spus: “Acest lucru il cunosc doar din media. Nu a venit nimeni sa-mi spuna ca vrea sa plece din PNL”.

Intrebat daca s-a stabilit ca fuziunea intre PNL si PDL sa aiba loc pana la 1 august, Iohannis a raspuns: “Nu s-a discutat despre fuziunea pana la 1 august. Aceasta discutie nu s-a purtat. Ca s-au schimbat opinii, e adevarat. Cand se va ajunge la o concluzie, o sa aflati de la mine. Nu am discutat chestiunea membrilor exclusi, dar o sa ma gandesc la o cale buna in acest sens”, a completat Klaus Iohannis.