Iohannis: Ponta ma ataca pe mine, Udrea il ataca pe Ponta, Macovei ataca pe toata lumea. Eu voi face o altfel de campanie

Liderul PNL Klaus Iohannis afirma, intr-o postare pe Facebook, ca nu va intra in jocul atacurilor lansate de catre Victor Ponta, Elena Udrea si Monica Macovei, el scriind ca este posibila si o altfel de campanie.

“Domnul Ponta ma ataca pe mine, doamna Udrea il ataca pe domnul Ponta, ma ataca pe mine, doamna Macovei ataca pe toata lumea. Nu voi intra in acest joc. Se poate o altfel de campanie!”, scrie Iohannis.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, joi, la Tulcea, cum comenteaza afirmatia presedintelui Traian Basescu potrivit careia unii candidati ar trebui sa-si completeze CV-ul, el raspunzand ca seful statului vrea, probabil, sa-l santajeze pe liderul liberal Klaus Iohannis.

intrebat despre afirmatia sefului statului, Victor Ponta a precizat ca el a avut functii publice cunoscute si nu are nimic de ascuns. “Probabil ca vrea sa-l santajeze pe Iohannis. Habar n-am. E treaba lui”, a mai spus Ponta.

Premierul a mai declarat ca “asta inseamna Traian Basescu si urmasii sai: santaj si amenintari”.

intrebat de ce-ar fi de santajat la liderul PNL, Ponta a raspuns: “Nu stiu, intrebati-l pe el. Ma intrebati pe mine cu ce-l santajeaza Basescu pe Iohannis? Nu stiu”.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1, ca inca spera ca acel sau acei candidati care nu au CV-ul complet, sa o faca, adaugand ca este de “o imoralitate groaznica sa fii presedinte si sa ascunzi ceva in viata ta”.

Citeste si: Basescu: inca sper ca acel sau acei candidati care nu au CV-ul complet, sa o faca, altfel e imoral
“Eu inca sper ca acel sau acei candidati care nu au CV-ul complet, sa o faca si nu este o amenintare, dar cred ca este de o imoralitate groaznica sa fii presedinte si sa ascunzi ceva in viata ta”, a declarat Traian Basescu. El a mentionat ca “nu e nimic de dispretuit, dar trebuie spus”.

Recent, Klaus Iohannis declara, la un post de televiziune, ca presedintele ar trebui sa ofere detalii despre candidatii care nu au CV-uri complete, precizand ca el nu are nimic de ascuns.