IOHANNIS: PONTA sa DEMISIONEZE de URGENTA! Poate asa are timp de DEZBATERE

KLAUS IOHANNIS, prezidentiabilul ACL, i-a solicitat DEMISIA de URGENTA premierului VICTOR PONTA dupa dramoleta din ultimele doua zile care s-a pus in scena la Ministerul Afacerilor de Externe (MAE). In plus, prezidentiabilul ACL si-a exprimat speranta ca astfel contracandidatul sau la ALEGERILE PREZIDENTIALE va avea timp sa participe la o DEZBATERE ELECTORALA pe teren neutru.

” Am urmarit ieri si astazi o dramoleta legata de MAE. Ministrul Corlatean a fost demisionat si domnul Melescanu a fost bagat in schema. Am aflat astazi de la ministrul de Externe ca nu se poate face nimic pentru romanii din diaspora. Domnul Ponta trebuia sa demisioneze. A sacrificat un pion.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Va garantez ca va exista o DEZBATERE cu VICTOR PONTA

Ii cer domnului Ponta sa demisioneze acum, in ceasul al 12-lea. Daca ar demisiona ar avea posibilitatea si timpul sa organizam o dezbatere pe o platforma neutra. Ii solicit si astazi sa vina si sa organizam pe o platforma neutra, o dezbatere asteptata de toti romanii”, a declarat Klaus Iohannis la conferinta de presa organizata la sediul ACL, marti, impreuna cu presedintele PPE, JOSEPH DAUL.

CITESTE SI: JOSEPH DAUL: Am venit la Bucuresti pentru a-l sustine pe IOHANNIS la ALEGERILE PREZIDENTIALE 

Sursa foto: realitatea.net