Iohannis: Promovarea lui Tariceanu este indreptata impotriva PNL, PSD nu castiga nimic

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca promovarea lui Calin Popescu Tariceanu este o tactica indreptata impotriva PNL si a subliniat ca aducerea in prim-plan a fostului liberal nu aduce niciun castig PSD-ului.

“Se vede ca au discutat totusi ceva promisiuni intre ei, dar nu stiu ce promisiuni si-au facut reciproc. Nu poate sa aduca nimic PSD-ului. Banuiesc ca unii consultanti i-au spus premierului ca daca procedeaza asa, induce nesiguranta in PNL. Promovarea lui Tariceanu este indreptata impotriva PNL, PSD nu castiga nimic de acolo”, a spus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Sibiu.

Citeste si: Antonescu: Ponta ar putea deveni principalul reprezentant al lucrurilor impotriva caruia lupt

Intrebat ce parere are despre programul de guvernare al Cabinetului Ponta, Klaus Iohannis a declarat: “E o chestiune destul de neserioasa sa pui virgula si sa spui ‘daca permit incasarile’. Nu cred in acest program”.

Prim-vicepresedintele PNL a mai declarat ca nu doreste sa candideze la presedintie, subliniind ca il sustine pe Crin Antonescu, fiind convins ca acesta are si sanse de castig.