Iohannis, reacție fără precedent la adresa lui Dragnea: Acest infractor care s-a cocoțat în fruntea statului progresează semnificativ în domeniul fake news

Klaus Iohannis a lansat, marți, un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a prezentat, ieri, două valize care contineau, printre altele, articole privind cauze in care ar fi fost vizat Klaus Iohannis.

“Asta se intampla daca un infractor ajunge in varful statului iar acest infractor, Liviu Dragnea, care s-a cocotat in varful partidului si al statului progreseaza, din pacate nu in domeniul calitatii, al statului de drept, ci in domeniul fake news. Ce a prezentat ieri este ceea ce astazi se numeste fake news,minciuni pesediste. Nu pot sa nu mentionez valizele si constat cu tristete ca si in acest domeniu politica romaneasca s-a schimbat. Am avut Caragiale mai demult cu O scrisoare pierdută, apoi acea faza ciudata cu biletelul roz pierdut si regasi. Am ajuns la faza cu valize. Asa se intampla când un infractor ajunge in varful statului”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele susține că nu știe ce se află în celebra Valiză de la Rise Project, dar remarcă faptul că Liviu Dragnea este disperat și încearcă să distragă atenția de la problemele lui către alte subiecte.

”Nu știu ce este în ele, însă înțeleg că jurnaliștii vor prezenta conținutul acestei valize. Este disperat! Arată tot mai mult că are probleme majore și nu doar cele din fața judecătorilor și alte probleme. El încearcă să distragă atenția de la problemele personale către tot felul de alte subiecte”, a mai declarat Klaus Iohannis.

Sursa foto: adevarul