Iohannis: Romania e SUFOCATA de prea mult spectacol RIDICOL si GALAGIE

Presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, afirma, duminica, intr-o postare pe Facebook, ca Romania e SUFOCATA de prea mult “spectacol ridicol” si “galagie” si indeamna, de ZIUA INTERNATIONALA A PACII, la “respect, intelegere si modestie”.

“Romania este SUFOCATA de prea mult spectacol ridicol, de prea multa galagie. Toate lucrurile acestea au un singur scop: sa ne distraga atentia, sa ne impiedice sa ne auzim intre noi si sa ne gandim la lucrurile cu adevarat importante.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: “PREFER SA MA INTALNESC CU OAMENII”

Astazi, in ziua de duminica, zi a linistii si a familiei, aleasa ca ZI INTERNATIONALA A PACII, va invit sa luam un ragaz pentru a ne gandi la ce ne-ar putea face mai buni ca oameni si ca tara: respectul, intelegerea si modestia”, noteaza IOHANNIS.

ZIUA INTERNATIONALA A PACII este sarbatorita in fiecare an pe 21 septembrie. Aceasta zi dedicata pacii, promovata de Natiunile Unite, a fost stabilita pentru prima data in 1981 de Adunarea Generala a Natiunilor Unite pentru a fi aniversata, in fiecare an, in deschiderea sesiunilor din luna septembrie. Prima zi a PACII a fost marcata in septembrie 1982.

KLAUS IOHANNIS SI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU ALEGERILE PREZIDENTIALE. UPDATE