IOHANNIS: ROMANII mi-au dat un mandat mai GREU. O sa am un CEAS si la COTROCENI

Klaus Iohannis

Presedintele ales, Klaus Iohannis, si-a luat ramas bun marti, intr-o sedinta cu consilierii municipali, in care a fost anuntata demisia sa, marturisind ca “a primit prin voturile romanilor, alt mandat, mai mare, probabil mai greu, decat cel de primar al municipiului Sibiu”.

“Este un moment foarte special pentru mine. Este prima data cand intru in sedinta Consiliului Local, fara esarfa. Am primit prin voturile romanilor, alt mandat. Mai mare, probabil mai greu, decat cel de primar al municipiului Sibiu”, a spus Klaus Iohannis.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS si-a dat DEMISIA de la PRIMARIA SIBIULUI: Le multumesc, din suflet, sibienilor!

In alta ordine de idei, KLAUS IOHANNIS, a fost intrebat, tot in cadrul conferintei de presa de la Sibiu in care si-a anuntat demisia din functia de primar, ce va lua cu el la Bucuresti din biroul de la Primaria Sibiu si a raspuns: ”Lucrurile mele personale si o parte, cu siguranta, o sa le duc la Cotroceni”.

Intrebat daca va lua la Cotroceni si ceasul bunicului sau, Iohannis a spus ca acel ceas nu este in biroul din primarie, dar ca va duce la Cotroceni un ceas. ”O sa fie un ceas si acolo pentru ca de undeva trebuie data ora exacta in Romania”, a mai spus Iohannis.

CITESTE SI: FAVORITUL lui KLAUS IOHANNIS este noul primar INTERIMAR al SIBIULUI

Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca si-a depus mandatul de primar al Sibiului, spunand ca acest demers este necesar pentru a putea prelua in cateva zile mandatul de presedinte al Romaniei.

Sursa foto: jurnalul.ro