IOHANNIS s-a intalnit cu presedintele Parlamentului NORVEGIEI. Care au fost subiectele abordate

Presedintele KLAUS IOHANNIS l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului Regatului Norvegiei, OLEMIC THOMMESSEN , potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale.

Printre temele dicutate de cei doi oficiali s-au numarat situatia din Ucraina, precum si problema minoritatilor nationale.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS, nemultumit de BILANTUL primelor sase luni de MANDAT

”Presedintele Romaniei a multumit pentru sprijinul consistent oferit de Norvegia prin intermediul Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European si prin Mecanismul financiar norvegian. La randul sau, oficialul norvegian a tinut sa aprecieze modul in care partea romana utilizeaza aceste fonduri. De asemenea, a manifestat apreciere pentru modul in care Romania gestioneaza problema minoritatilor, subliniind ca aceasta experienta poate fi utila Europei”, se arata in comunicatul Presedintiei.

CITESTE SI: IOHANNIS, mesaj dur pentru clasa politica: Cand AFECTEZI imaginea tarii, faci un PAS in SPATE 

”Presedintele Romaniei si Presedintele Parlamentului Regatului Norvegiei au avut si un schimb de opinii asupra temelor de actualitate de pe agenda UE, cu deosebire situatia din vecinatatea estica”, se mai mentioneaza in comunicatul citat.

Sursa foto www.b1.ro