IOHANNIS si BASESCU reactioneaza dupa interventia SRI in SCANDALUL DEZINFECTANTILOR

Administratia Prezidentiala a transmis, luni, o reactie dupa ce Serviciul Roman de Informatii (SRI) a anuntat ca stia despre situatia privind infectiile intraspitalicesti si ca a transmis o suta de informari in ultimii cinci ani decidentilor legali, printre care si presedintiei.

“Informarile pe care le primeste presedintele sunt secrete si strict secrete”, a transmis Administratia Prezidentiala. De altfel, declaratiile celor de la SRI au venit dupa ce Gazeta Sporturilor a publicat un material potrivit caruia, SRI ar fi stiut de problemele cu dezinfectantii.

CITESTE SI: SCANDALUL DEZINFECTANTILOR: SRI SUSTINE CA A TRIMIS 100 DE INFORMARI IN ULTIMII 5 ANI!

Si fostul presedinte Traian Basescu a reactionat dupa anuntul SRI. “DESECRETIZARE NECESARA. Din afirmatiile purtatorului de cuvant al SRI inteleg ca in ultimii cinci ani institutia a informat Presedintia cu privire la tratarea infectiilor din spitale, cu substante dezinfectante diluate, furnizate de firma domnului Condrea sau de orice alt furnizor care a diluat (falsificat) substantele de dezinfectie.

Cred ca este corect si necesar ca informarile adresate Presedintelui Romaniei pe aceasta problema sa fie facute publice de catre SRI”, a notat acesta pe pagina sa de Facebook TRAIAN BASESCU.

Sursa foto: realitatea