IOHANNIS solicita ca ancheta in cazul incendiului sa se desfasoare cu maxima eficienta

Presedintele KLAUS IOHANNIS a solicitat sambata procurorului general Tiberiu Nitu, ministrului Afacerilor Interne, GABRIEL OPREA, si secretarului de stat Raed Arafat ca ancheta in cazul tragediei care s-a produs vineri noapte in Bucuresti sa se desfasoare cu maxima eficienta, fermitate si celeritate in aplicarea legii.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, in cursul intrevederii care a avut loc sambata, la Palatul Cotroceni, cu viceprim-ministrul GABRIEL OPREA si secretarul de stat Raed Arafat, sefului statului i-au fost prezentate primele concluzii cu privire la consecintele evenimentului, masurile intreprinse de autoritati, mobilizarea fortelor implicate in operatiunile de salvare, precum si deciziile preconizate pentru perioada imediat urmatoare in vederea limitarii efectelor tragediei.

CITESTE SI: TRAGEDIE in club Colectiv: 27 MORTI si peste 146 de RANITI. Guvernul a adoptat trei zile de DOLIU NATIONAL. UPDATE

“Presedintele KLAUS IOHANNIS a solicitat tuturor autoritatilor implicate sa fie in alerta si sa fie informat in timp real despre evolutia starii de sanatate a persoanelor ranite”, arata Administratia Prezidentiala.

CITESTE SI: MARTURII de la incendiul din COLECTIV: Toata lumea era disperata, ieseau oameni ARSI sau in stare de soc

Sursa foto: b1TV