IOHANNIS: Sunt cu gandul alaturi de jucatori si sper din toata inima sa se califice la EURO 2016

Presedintele KLAUS IOHANNIS spune ca va urmari meciul pe care echipa nationala il va disputa vineri seara cu Ungaria si ca spera ”din toata inima” ca Romania sa se califice la EURO 2016.

”Pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei urmeaza doua meciuri foarte dificile. Voi urmari meciul de diseara si imi doresc sa demonstram inca o data ca talentul si daruirea ne vor face si de aceasta data invingatori. Sunt cu gandul alaturi de jucatori si sper din toata inima sa se califice la EURO 2016. Hai Romania!”, a scris IOHANNIS pe Facebook.

CITESTE SI: UNGARIA-ROMANIA, 21.45, TVR1, LIVE TEXT MONDO NEWS / CALIFICAREA la EURO poate fi asigurata la BUDAPESTA

Romania intalneste, in aceasta seara, de la ora 21.45, la Budapesta, selectionata Ungariei, intr-un meci din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din Franta.

Luni, echipa nationala a Romaniei va juca impotriva Greciei, pe Arena Nationala, tot de la ora 21.45.

CITESTE SI: UNGARIA – ROMANIA. DECLARATIILE CELOR DOI SELECTIONERI INAINTEA DERBY-ULUI GRUPEI F DIN PRELIMINARIILE EURO 2016

Dupa disputarea a sase etape din Grupa F, clasamentul este urmatorul: 1. Romania – 14 puncte, 2. Irlanda de Nord – 13 puncte, 3. Ungaria – 11 puncte, 4. Insulele Feroe – 6 puncte, 5. Finlanda – 4 puncte, 6. Grecia – 2 puncte.

 Sursa foto libertatea