IOHANNIS: Sunt la dispozitia justitiei pentru ca nu am nimic de ascuns si nu ma tem de nimic

KLAUS IOHANNIS, presedintele PNL si prezidentiabilul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat marti, la scurt timp dupa aflarea deciziei magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) referitoare la recursul ANI fata de hotararea Curtii de Apel Alba Iulia, ca se pune la dispozitia Justitiei pentru ca nu are nimic de ascuns si nici nu se teme de nimic.

“In acest moment nu exista nicio stare de incompatibilitate in ceea ce ma priveste. Singura hotarare a unei instante referitoare la aceasta speta este cea a Curtii de Apel Alba, conform careia raportul ANI a fost invalidat. Tocmai din acest motiv, am toata increderea ca oricare alta instanta de judecata s-ar pronunta in acest caz, solutia va ramane neschimbata.

CITESTE SI: ICCJ admite sa judece recursul in cazul KLAUS IOHANNIS 

Sunt la dispozitia justitiei pentru ca nu am nimic de ascuns si nu ma tem de nimic. Sunt nevinovat, am castigat in prima instanta, la Curtea de Apel Alba, si nu am niciun motiv sa cred ca Inalta Curte de Casatie si Justitie va da un alt verdict”, a declarat Iohannis.

In aceeasi ordine de idei, Iohannis a mai spus ca, din respect fata de romani, ar fi fost mai bine ca aceasta speta sa fi fost lamurita definitiv inainte de debutul campaniei electorale pentru Cotroceni.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU despre decizia ICCJ: Este firesc sa se dea un termen pentru judecarea recursului

“Din respect pentru romani, mi-as fi dorit totusi ca aceasta speta sa fi fost lamurita definitiv inainte de debutul campaniei pentru prezidentiale pentru a nu putea fi folosita de catre contracandidatii mei ca tema de atac, in lipsa de alte argumente”, a mai adaugat prezidentiabilul ACL.  

Sursa foto: jurnalul.ro