IOHANNIS: Trebuie sa avem RELAXARE FISCALA adica taxe si impozite mai putine si mai mici

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale (ACL) la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, cu ocazia unei vizite la atelierul de ceramica neagra al mesterului popular Gheorghe Magopat din localitatea Marginea, judetul Suceava, dupa ce acesta a acuzat nivelul ridicat al fiscalitatii din Romania, ca trebuie o “relaxare fiscala, adica taxe si impozite mai putine si mai mici”.

“Fiscalitatea e prea mare si asta omoara tot. Platesc foarte mari impozite, tot felul de taxe… N-am cuvinte sa spun. Dam prea multi bani la stat. Eu am o teorie a mea: sa se stranga mai putini bani de la mult mai multe firme si atunci sacul ala care se numeste buget ar fi mult mai plin”, i-a spus Gheorghe Magopat lui Klaus Iohannis.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Daca voi ajunge presedinte nu voi iesi la televizor sa ma cert cu premierul 

Klaus Iohannis a sustinut ca statul pretinde prea mult si ofera prea putin intreprinzatorilor.

“Daca vrem sa avem o economie prospera in Romania, nu trebuie sa introducem in fiecare an 36 de taxe si de impozite. Nu, dimpotriva, trebuie sa avem relaxare fiscala, adica taxe si impozite mai putine si mai mici si atunci oamenii de afaceri vor avea un castig mai bun, isi vor dezvolta afacerile”, a afirmat Klaus Iohannis.

El a dat asigurari ca noul guvern liberal care va fi instalat dupa ce va deveni presedinte “va conduce tara altfel”. astfel incat Romania sa aiba o economie in crestere, locuri de munca, venituri bune.

CITESTE SI: Iohannis: “Primarii TRADATORI vor mai face politica pana in 2016″

“Daca vom trai mai bine, daca vom avea o economie functionala, o sa vedeti ca o sa vina acasa si copiii, fratii si rudele voastre plecati la munca in toata lumea, pentru ca atunci se va putea trai decent si la noi. Acesta este lucrul cel mai important. Atunci vom putea face si multe alte lucruri. Vom avea sistem de educatie ca lumea, vom avea spitale ca lumea, vom avea ceea ce am numit eu Romania lucrului bine facut, o Romanie normala, cu oameni normali”, a adaugat candidatul ACL la presedintie.

Alaturi de Klaus Iohannis, la Marginea s-au aflat Vasile Blaga si Mihai Razvan Ungureanu.

Sursa foto: adevarul.ro