IOHANNIS: VICTOR PONTA a fost impins in fata usii sa declare ca vrea sa fie presedintele Romaniei

KLAUS IOHANNIS, presedintele Partidului National Liberal (PNL) si prezidentiabil al Aliantei Crestin Liberale (ACL), a declarat marti intr-un interviu acordat DC News ca spre deosebire de el care este sustinut trup si suflet de partid, Victor Ponta “a fost impins in fata usii sa declare ca vrea sa fie presedintele Romaniei”.

Intrebat despre Victor Ponta, candidatul din partea PSD la alegerile prezidentiale, si principalul sau contracandidat, care a sustinut ca, la randul sau, este sustinut de PSD, Klaus Iohannis a declarat:

CITESTE SI: IOHANNIS, despre declaratia Gabrielei Firea privind copiii: Sa vii cu un astfel de atac este o abordare de cea mai joasa speta 

“Sunt intr-o situatie oarecum diferita fiindca eu am dorit sa fiu candidat la presedintie si partidul ma sustine, ma sprijina, ma ajuta. Domnia sa a fost oarecum impins in fata usii ca sa declare ca vrea sa fie presedintele Romaniei”.

CITESTE SI: IOHANNIS: Ponta sa nu mai ia DNA peste picior. Oamenii sunt nemultumiti si la vot il vor sanctiona pe cel banuit parte a sistemului 

Sursa foto: realitatea.net