IOHANNIS: Voi obtine 35% in primul tur, iar Ponta 36%, dar voi CASTIGA in turul II

Presedintele PNL, KLAUS IOHANNIs, estimeaza ca in primul tur al prezidentialelor va obtine 35% din voturile exprimate, premierul VICTOR PONTA urmand sa aiba 36%, el opinand ca pentru turul II de scrutin se va mobiliza toata lumea si va castiga ALEGERILE, cu o prezenta mai mare decat in primul tur.

IOHANNIS a fost intrebat, intr-o emisiune la Realitatea TV, ce scor crede ca va obtine in primul tur de scurtin, iar el a raspuns ca pentru el estimeaza 35%, iar pentru Victor Ponta 36%.

Liderul PNL si-a aratat disponibilitatea pentru mai multe confruntari publice cu premierul VICTOR PONTA.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: DOSARUL CU ANI NU POATE SA MA OPREASCA DIN CURSA SPRE COTROCENI

“Sunt candidatul ACL, raman candidatul ACL si am de gand sa castig PRESEDINTIA”, a mai spus Iohannis, raspunzand unor intrebari.

Candidatul ACL a mai aratat ca va lansa in perioada urmatoare o carte despre viata sa, aceasta fiind intitulata “Klaus Iohannis, pas cu pas”.

De asemenea, el a fost intrebat care este relatia sa cu liderii PDL si colaborarea dintre cele doua partide ale ACL.

“Ne intelegem mult mai bine decat am crezut ca ne vom intelege. In multe judete s-a produs o apropriere si o colaborare instantanee, pana cand nici nu am finalizat la varful partidului intelegerile”, a comentat el relatia dintre PNL si PDL.

IOHANNIS si-a exprimat convingerea ca toate organizatiile PDL vor fi de partea lui la alegerile prezidentiale.

El a fost intrebat daca are o relatie mai buna cu Vasile Blaga decat cu Crin Antonescu.

“Categoric da (…). Eu cred ca toata lumea se va mobiliza in turul II”, a completat IOHANNIS, indicandu-l inclusiv pe Crin Antonescu.

Citeste si: IOHANNIS: NU AM URMARIT CAZUL ROBERT TURCESCU SI NU MA INTERESEAZA

Liderul PNL a mentionat ca se asteapta ca in turul II al prezidentialelor sa fie o prezenta mai mare decat in primul tur de scrutin.

In privinta lui Traian Basescu, a mentionat ca acesta nu ar fi fost sincer in momentul in care a spus despre el ca ar fi un om ascuns.

“Ma cunoaste suficient de bine incat sa nu vina cu texte de acest tip”, a mai afirmat IOHANNIS.