Ion Craciunescu se retrage din fruntea arbitrajului romanesc

Ion Craciunescu se retrage din fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) la numai cateva saptamani dupa ce fusese reinstalat in aceasta functie. Revenit cu tam-tam in fruntea arbitrajului romanesc, Ion Craciunescu se retrage din aceasta functie, informeaza gsp.ro.

Ion Craciunescu a decis sa se retraga din functia de sef al CCA, acolo unde fostul arbitru revenise in urma unei decizii a instantei Tribunalului din Valcea care a hotarat, la inceputul lunii iunie, ca acesta sa fie reinstalat in functie si sa ii fie achitate si toate salariile restante plus dobanda.

Decizia de renuntare a fost motivata de Ion Craciunescu prin faptul ca nu vrea sa mentina o stare de tensiune permanenta la CCA, insa totul este, potrivit gsp.ro, o mutare pusa la cale de Mircea Sandu si Gica Popescu. Astfel, actualul si foarte probabil viitorul presedinte de la Federatia Romana de Fotbal (FRF) au cazut la intelegere ca Ion Craciunescu sa renunte temporar la sefia CCA, pentru ca fostul arbitru va reveni la carma fluierasilor in momentul in care Gica Popescu ar castiga alegerile de anul viitor de la FRF.

Astfel, Mircea Sandu va avea parte de un final de mandat lipsit de scandaluri, iar Ion Craciunescu va primi toate salariile aferente functiei de la CCA pana la finalul anului urmator, in locul sau urmand a fi reinstalat Alexandru Deaconu.

Sursa foto: ofsaid.ro