ION CRISTOIU a lansat o IPOTEZA SOCANTA referitoare la PROTESTELE din ultimele zile

Jurnalistul ION CRISTOIU a lansat, prin intermediul blogului sau personal, o ipoteza surprinzatoare despre protestele de strada care au determinat demisia Guvernului PONTA. In opinia acestuia, motorul acestor miscari populare ar fi chiar SERVICIUL ROMAN de INFORMATII (SRI) care ar urmari sa ii ofere presedintelui KLAUS IOHANNIS propriul Executiv in urma unor ALEGERI ANTICIPATE.

“Daca te uiti cu atentie la Site-urile, ziarele si televiziunile Noii Securitati, in frunte cu Digi Tv, cea intrecuta la rating si de Parprika Tv, dar care are de unde da mii de euro ofiterilor acoperiti, vei descoperi o manipulare a multimilor de catre SRI pentru a pune presiune pe PSD in urmatoarele directii:

CITESTE SI: ION CRISTOIU A PUBLICAT O NOUA SERIE DE DEZVALUIRI INCENDIARE DIN JURNALUL ELENEI UDREA

1. Sa accepte alegeri anticipate, favorabile Partidului Meu, altfel spus PDL-PNL.

2. La o adica daca asa ceva nu e posibil, dat fiind ca parlamentarii isi vor apara privilegiile, sa accepte formarea unui Guvern de tehnocrati alcatuit din oamenii ai SRI si din clientela PNL si a lui Klaus Iohannis.

Oricum tot ce se intimpla acum e rodul colaborarii dintre SRI si PNL pentru a-i da lui Klaus Iohannis Guvernul Meu, un Guvern alcatuit din mediocritati in genul Favoritei, pe numele ei de buletin Alina Gorghiu. (…)

CITESTE SI: ION CRISTOIU, IPOTEZA ”SOCANTA” DESPRE RAPIREA JURNALISTILOR ROMANI IN IRAK

Se vorbeste insistent in Presa SRI de resetarea clasei politice. De ce sa nu vorbim insa si de o resetare a Serviciilor secrete ale Romaniei? Sunt Noii Securisti – ofiterii din Servicii – altfel decit politicienii romani, decit oamenii de afaceri romani, decit jurnalistii romani si decit Fetele de pe Soseaua de centura, care au si ele nevoie de o resetare, ca sa para noi soferilor turci?”, a scris ION CRISTOIU, joi, pe blogul sau.

Sursa foto: evz