ION CRISTOIU a publicat o noua serie de DEZVALUIRI INCENDIARE din jurnalul ELENEI UDREA

Jurnalistul ION CRISTOIU a facut o noua serie de DEZVALUIRI INCENDIARE din jurnalul ELENEI UDREA. Dupa o pauza de cateva saptamani, cunoscutul om de presa a continuat sa publice o parte dintre notite fostului ministru.

“Cum de a ajuns Generalul din tabara Invingatorilor in cea a Invinsilor? Raspunsul ni-l dau aceste rinduri din Jurnalul Elenei Udrea din timpul bataliei pentru Presedintie:

„Oprea venise si cu Planul Ponta presedinte, el la SRI, Maior la Guvern. Sigur l-a enervat tare pe Coldea acest plan. Ca urmare, dupa ce a vazut ca Oprea insista i-a facut niste dosare penale, Si Oprea s-a potolit. Ba chiar zice ca este bine ca Ponta se va lupta cu Iohannis in turul doi. Asa functioneaza lucrurile. Totul se poate obtine cu amenintarea dosarelor.”

CITESTE SI: DEZVALUIRE SOC TRAIAN BASESCU A PARASIT-O PE ELENA UDREA!

Simt nevoia sa repet ce-am mai scris, pentru ca numai asa putem intelege ce i se intimpla lui Gabriel Oprea. In batalia electorala, SRI s-a impartit in doua: Gruparea lui George Maior si Gruparea lui Florian Coldea. Gruparea lui George Maior a fost din tabara lui Victor Ponta. Din aceasta tabara au mai facut parte: Gabriel Oprea, Elena Udrea, Alina Bica, Horia Georgescu. Gruparea lui Florian Coldea a fost din tabara lui Klaus Iohannis. Din aceasta tabara au mai facut parte: Codruta Kovesi, Livia Stanciu, presedinta ICCJ, Vasile Blaga, Alina Gorghiu.

Televiziunile si ziarele au fost si ele impartite. Cum? Vedeti ce televiziuni si ziare triumfa acum financiar, desi te intrebi de unde dracu au parale cind ele nu fac rating sau tiraj nici cit sa intereseze o curca.

Klaus Iohannis a devenit presedinte. Rezultatul? Elena Udrea, Horia Georgescu, Alina Bica – la puscarie! George Maior – constrins sa demisioneze! Gabriel Oprea – pe cale sa fie arestat preventiv! Florian Coldea, Codruta Kovesi, Livia Stanciu – pe cai mari, aresteaza pe cine vor ovarele lor si ocolesc sfidator pe Vasile Blaga si pe liderii PDL care au fost de partea lor.

CITESTE SI: INCENDIAR SOV DESPRE ELENA UDREA: AMANTA LUI BASESCU! COCOS, UN TARANUS COMBINATOR

Daca Gabriel Oprea a fost in tabara lui George Maior, de ce abia acum executia? Raspunsul e simplu. Gabriel Oprea s-a pus la dispozitia Invingatorilor dupa pierderea partidei. In ultimul timp – vorba unui Tovaras din Noua Securitate – isi luase nasul la purtare. Ca de exemplu, mergerea in SUA, pentru un turneu de imagine, aranjat de George Maior.

Asta nu inseamna ca Gruparea lui George Maior din SRI s-a resemnat. Ea continua sa se bata cu Gruparea Florian Coldea. De aici impresia de haos, de lovituri in toate partile, de arestari si a celor care au fost moristi ale SRI sau slugi ale SRI, dar din Grupari diferite”, scrie ION CRISTOIUpe blogul personal.

Sursa foto: evz