ION CRISTOIU dezvaluie cine a stat in spatele DEMITERII lui GELU DIACONU de la ANAF

ION CRISTOIU  si-a spus parerea despre demiterea fostului sef al ANAF, GELU DIACONU. Ziaristul spune ca acesta a fost dat afara de BINOMUL SRI-DNA. “Nu demisionezi, cum ti-a zis DACIAN CIOLOS ?! Te demisioneaza Binomul SRI- DNA!.

Toate guvernarile, dar absolut toate, au venit cu fagaduiala ca nu vor inlocui oamenii fostei guvernari cu oamenii noii guvernari. Si toate, dar absolut toate, au debutat prin a da afara pe oamenii fostei guvernari pentru a-si aduce oamenii ei. Din acest punct de vedere, nici o noutate in demiterea sau fortarea demiterii procurorului general, Tiberiu Nitu, a sefului ANAF, GELU DIACONU, a sefului DGPI, a sefului Jandarmeriei si a sefului IGSU”, spune ION CRISTOIU.

ION CRISTOIU nu a scapat ocazia de a-i pune la zid si pe KLAUS IOHANNIS si DACIAN CIOLOS. “DACIIAN CIOLOS e premierul Guvernului personal al lui KLAUS IOHANNIS, primul guvern personal din Istoria moderna a Romaniei dupa cele ale lui Carol al II-lea. In calitatea sa de umil slujbas al Majestatii Sale de la Cotroceni, el trebuie sa-i dea afara pe oamenii lui Victor Ponta si sa-i aduca la putere pe oamenii lui Klaus Iohannis.

CITESTE SI: GELU DIACONU A FOST DEMIS DE PREMIERUL DACIAN CIOLOS. CINE ESTE INLOCUITORUL SAU. UPDATE

Astfel, nu va trece mult si vom avea nu numai un Guvern personal, dar si o tara personala a lu Klaus Iohannis. Si pentru ca Klaus Iohannis nu poate trai weekendurile daca nu merge la Sibiu, sa joace table cu amicii, vom avea si o autostrada personala, Bucuresti- Sibiu, pe care va circula cu alai de lumini doar Majestatea Sa. Noutatea in cazul lui Diaconu o constituie felul in care a fost dat afara. La venirea unor noi premieri, unii inalti functionari, stiind ca vor fi dati pina la urma afara, se prezentau ei cu demisia. Altii, care nu intelegeau nimic din viata, se incapatinau sa ramina in functie. Pina la urma insa erau dati afara.

Smecheria la care se apela era campania de presa in multe cazuri, iar in unele, protestele colectivului condus de indezirabil. Nu de putine ori impotriva indezirabilului se ridicau sindicatele. Sefia ANAF e un punct strategic cheie pentru orice nou regim. Prin ANAF sunt controlate ziarele si televiziunile, dar mai ales sunt puse sa cotizeze firmele. Nu dai bani pentru campania electorala a partidului ? Vine ANAF si-ti inchide mustaria.

Nimic nou in faptul ca seful ANAF a fost schimbat. Ziarele si televiziunile Partidului Meu, zis si PNL, vor fi ocolite de noul sef. Cele care cuteaza sa critice PNL sau Doamne fereste! pe Klaus Iohannis si pe Ravasitoarea sa Consoarta, se vor trezi pe cap cu valuri de controale ale ANAF”, crede ION CRISTOIU.

 “Noutatea e data de smecheria la care s-a apelat acum pentru a-l schimba pe Seful ANAF. Ca si in cazul Procurorului General (altul care nu se dadea dus!), a intervenit BINOMUL SRI-DNA, cel care, de fapt, va si alege anul acesta primarii din marile orase si noul Parlament al Romaniei. Cine spune asta Cum cine spune? Insusi DACIAN CIOLOS!

Miercuri, 10 februarie 2016, GELU DIACONU e pus sub acuzare de DNA in dosarul MADALIN VOICU. Seara, ministra Finantelor in guvernul de stewardese pe cursele low cost Bruxelles-Bucuresti, ii cere lui Gelu Diaconu demisia. Asa era piesa. Mai intii ministra si mai apoi premierul care, vezi Doamne! n-avea ce face, odata ce s-a pronuntat si ministra.

DACIAN CIOLOS, despre al carui oportunism funciar spune totul faptul ca pentru a ramane Comisar european si in noua Comisie s-a dus la Presedintele Comisiei Europene si i-a zis ca daca e nevoie se inscrie la Socialisti, la Verzi, la Galben Albastri, nu conteaza, la orice partid, numai sa fie mai departe comisar, se da smecher. Adica el murea sa fie mai departe sef la ANAF omul lui Ponta, dar daca s-a ivit dosarul de la DNA, n-are incotro, trebuie sa-l demita. V-ati prins cum a functionat in premiera darea afara a unui om al fostei Guvernari? S-a crezut ca GELU DIACONU va intelege ca trebuie sa lase locul altuia. Vazind ca nu pricepe, a intrat in joc BINOMUL SRI-DNA, Politia Politica prezidentiala. S-a scos de la dospit dosarul lui MADALIN VOICU prin care era agatat GELU DIACONU. Marti s-a lucrat din greu la el. Pentru a face si convingatoare demiterea lui GELU DIACONU, s-a cerut arestarea lui Madalin Voicu. Bietul MADALIN VOICU are dreptate cind spune ca el e doar urs in chestia asta! Cine sa-l asculte?”, a spus ION C RISTOIU.

In final, jurnalistul lanseaza un avertisment dur la adresa PSD-ului. “Rind pe rind, liderii PSD, primarii cu sanse in primul tur vor fi arestati preventiv in aplauzele colegilor lor inca nearestati. Pina cind nu va mai fi in PSD cine sa aplaude arestarile preventive ale celor din PSD!”, a conchis jurnalistul ION CRISTOIU.

Sursa foto: realitatea