ANUNT MISTERIOS CRISTOIU dupa nominalizarea lui HELLVIG la SRI: Cineva si-a bagat coada!

Propunerea europarlamentarului EDUARD HELLVIG pentru sefia SRI de catre presedintele Romaniei KLAUS IOHANNIS a starnit numerose reactii, si pro si contra. 

Jurnalistul ION CRISTOIU sustine, intr-un articol pe blogul personal, ca un consilier de-al presedintelui KLAUS IOHANNIS orchestreaza campania impotriva numirii lui EDUARD HELLVIG la conducerea Serviciului Roman de Informatii (SRI), nemultumit ca nu a fost propus el.

CITESTE SI: JURNALUL SECRET AL ELENEI UDREA. DETALII INCENDIARE DEZVALUITE DE ION CRISTOIU 

“Judecand insa dupa cei care s-au napustit asupra lui EDUARD HELLVIG, tare ma tem ca si-a virit coada unul dintre consilierii lui KLAUS IOHANNIS. Din cite stiu, exista deja si propunerea pentru SIE, in persoana lui SORIN DUCARU. Incerc sa cred ca un personaj din imediata apropiere a lui KLAUS IOHANNIS  a vrut pentru el una dintre cele doua sefii, mai ales ca functia de premier nu-i poate fi luata lui CATALIN PREDOIU”, scrie ION CRISTOIU pe blogul sau.

CITESTE SI: CRISTOIU analizeaza: E GROTESC ca un partid de calibrul PSD sa se asocieze cu PPDD 

„Taraboiul iscat de propunerea lui KLAUS IOHANNIS ca director al SRI sa fie EDUARD HELLVIG aminteste izbitor de cel provocat de numirea lui DAN MIHALACHE in postul de sef al cancelarie prezidentiale”, a mai notat ION CRISTOIU.

Sursa foto: realitatea.net