ION CRISTOIU SOCHEAZA: Este o MIZERIE! Ma RETRAG din PRESA

Jurnalistul ION CRISTOIU a facut un anunt pe cat de socant pe atat de neasteptat. CRISTOIU a anuntat, joi seara, in cadrul emisiunii “Jocuri de Putere” difuzata de postul Realitatea ca este hotarat sa se RETRAGA din PRESA incepand de saptamana viitoare scarbit de toata MIZERIA din jurul sau.

Jurnalistul ION CRISTOIU a declarat, joi seara, ca nu este adevarata stirea aparuta in presa, potrivit careia este implicat in proiectul de lansare a unei televiziuni regionale, ca nu este mogul si ca isi va vinde actiunile detinute in cadrul societatii Media Grup Production SRL. Mai mult, ION CRISTOIU a afirmat ca s-a saturat si ca o sa se retraga saptamana viitoare din presa.

CITESTE SI: INCENDIAR ION CRISTOIU avertizeaza un LIDER LIBERAL: Ai un sertar plin cu dosare! 

“Sunt cei de la Mediafax care au dat, de acolo a venit. Cand vedeti o aceeasi stire, inclusiv cu agramatisme, data de toata presa, e de la Mediafax. Si aia puteau sa ma sune macar pe mine, in cazul de fata. Am inteles de la Mediafax, care a intoxicat toata presa, si, inca o data, este o chestiune care nu corespunde realitatii si puteau, cel putin, sa ma sune macar pe mine, pentru ca pe mine ma trec acolo. Nu e nimic adevarat. Cand s-a rupt Evenimentul Zilei, unul dintre cei cu care am lucrat, Vlad Pufu, s-a dus la Buzau si acolo a lansat un ziar. Nu mai tin minte daca eu i-am dat bani sau daca am intrat si eu ca actionar. Intre timp, eram actionar majoritar, i-am vandut si sunt actionar minoritar, si habar nu am ce se intampla acolo. Nu obtin niciun profit, nu am nicio treaba. Dar m-am saturat si o sa vand actiunile alea, pentru ca primul vanat de acolo sunt eu. La un moment dat am inteles ca au facut o licitatie. Toata lumea mi-a sarit in cap, mie, nu lui Vlad Pufu (…) In cazul de fata, a venit Vlad Pufu si m-a pus sa semnez pentru prelungirea licentei anterioare. Si m-am trezit acum ca eu fac televiziune regionala. Inca o data, habar nu am. Va anunt solemn ca le scot la vanzare. M-am saturat”, a declarat ION CRISTOIU.

CITESTE SI: DOCUMENT INCENDIAR LAURA KOVESI l-a scapat pe ILIESCU in dosarul MINERIADEI. FOTO in articol 

In acest context, ION CRISTOIU afirma ca s-a saturat sa primeasca jigniri din partea unor cititori ai ziarului Evenimentul Zilei si ca are de gand sa se RETRAGA din PRESA.

“Nu am nicio treaba in cazul de fata. Nu stiu, habar nu am. Ce televiziune regionala? M-am saturat si o sa ma si retrag saptamana viitoare din presa, m-am plictisit sa ma injure toti dobitocii la Evenimentul Zilei. M-am saturat. Nu stiu. Scriu la Evenimentul Zilei si ma injura 200 de insi de mama, in fiecare zi. M-am saturat. Nu mai vreau. M-am saturat. La blogroll nu, la Cristoiu blog. Dar aici ma injura, am citit si acum, toti idiotii. Iar, in cazul de fata, este o mizerie facuta de Mediafax care putea sa ma sune. Vorbesc serios, nu e corect. Aia de la Reporter Virtual au spus ca am venit eu, in barca, nu m-au sunat (…) Asa scrie la carte: am o stire, intreb”, a mai spus ION CRISTOIU.

Sursa foto: evz.ro