ION CRISTOIU sterge pe jos cu LAURA CODRUTA KOVESI si LIVIA STANCIU

ION CRISTOIU a lansat un ATAC DUR la adresa sefelor DNA si ICCJ, LAURA CODRUTA KOVESI si LIVIA STANCIU, pentru cazul ”Rarinca Gate”. CRISTOIU sustine ca ele ar trebui sa DEMISIONEZE si le recomanda politicienilor care le apara sa faca cateva zile de AREST PREVENTIV si apoi sa isi expuna parerea.

”MIRCEA GEOANA, presedintele unui partid al carui nume imi scapa, sare in ajutorul CODRUTEI KOVESI, in Scandalul Rarinca Gate, sustinind nici mai mult nici mai putin ca toti cei care cer sanctiuni in acest caz se leaga pe nedrept de „doamna Kovesi, care in opinia mea, isi face datoria mai mult decat bine in fruntea unei organizatii atat de importante si de apreciate si de opinia publica”.

ELENA UDREA e insa de cealalta parte a baricadei.

Intr-o postare pe Facebook fosta candidata la Presedintie noteaza:

CITESTE SI: CELE 4 CONSECINTE ale CONDAMNARII lui DRAGNEA. Una dintre ele ar putea fi FATALA lui BASESCU 

„Pentru ca un om a stat 6 luni la puscarie fara sa fie vinovat, indurind umilinte si suferinte pe care cei mai multi nu aveti cum sa vi le imaginati, cineva trebuie sa plateasca.”

Am ales doua exemple pentru a semnala ca Scandalul Rarinca ii imparte pe politicienii nostri in doua:

Cei care (putini, sa-i numeri pe degetele de la o mina), cer sanctionarea celor vinovati de aceasta eroare judiciara, una dintre cele mai mari din ultimii 25 de ani de Justitie independenta.

Cei care nu numai ca nu iau pozitie, dar, asemenea lui MIRCEA GEOANA, ridica in slavi pe una dintre cele doua vinovate de abuz, cind nu e vorba de amindoua – LIVIA STANCIU si LAURA CODRUTA KOVESI.

M-am intrebat care ar fi cauza pentru care cei mai multi politicieni, de regula din PNL sau dintre noii aliati ai PNL, nu numai ca n-au denuntat abuzul Binomului SRI-DNA, puternic sprijinit de ICCJ, devenita, dupa parvenirea procurorului ceausist LIVIA STANCIU, anexa a Binomului, dar mai mult au pus la zid pe cei care au cutezat sa ceara demisia celor doua partenere de rezolvare a frustrarilor personale prin folosirea institutiilor de forta.

Vazind cit de spasit a iesit MIRCEA GEOANA de la DNA, unde a fost chemat ca martor pentru a iesi tot martor, cind putea sa iasa in catuse, am crezut ca e vorba de cei carora Binomul le-a aratat pisica:

Prin chemarea ca martor, ca in cazul lui MIRCEA GEOANA.

CITESTE SI: DEZVALUIRE SOC TRAIAN BASESCU A PARASIT-O PE ELENA UDREA! 

Prin semnalul dat de Binom cu ajutorul ofiterilor acoperiti din presa ca in sertarele DNA sta un dosar al respectivului politician, ca in cazul lui Catalin Predoiu, dat in git in asa zise documente scurse de la DNA drept posibil suspect de abuz in serviciu in cazul GALA BUTE.

Da, asta poate fi una din cauzele slujului pe care-l fac politrucii in fata Binomului.

O alta cauza poate fi iluzia ca ei sunt din Partidul Meu al lui Klaus Iohannis si ca, astfel, au imunitate la inhatarea de catre Binom, cum e cazul guralivului Ludovic Orban.

Mi-am amintit insa ce m-a impresionat cel mai mult in interviul acordat de ELENA UDREA postului B1 Tv dupa eliberarea de la Tirgsor.

ELENA UDREA mi-a spus, raspunzindu-mi unei intrebari, ca din cele 72 de zile petrecute in arest preventiv a invatat ca niciodata de acum incolo sa nu mai creada automat Binomul SRI-DNA cind vine vorba de acuzarea cuiva, asa cum a facut-o timp de 10 ani.

Am vazut apoi interviul dat de ALINA BICA lui VICTOR CIUTACU. Si desi ALINA BICA n-a spus-o direct, precum Elena Udrea, am inteles ca si ea a invatat cam acelasi lucru.

Sub semnul acestei invataturi a luat atitudine ELENA UDREA de partea MARIANEI RARINCA in Scandalul care zguduie Romania.

De unde trag eu urmatoarea concluzie:

Pentru a fi atenti si la drepturile cetateanului, nu numai la dreptul lor de a fi mari si tari, politicienii romani au nevoie sa stea in arest preventiv macar citeva zile”, a scris ION CRISTOIU, pe blogul personal.

Sursa foto: realitatea.net