Ion Dimache, seful ACR Tulcea, s-a sinucis in sediul autoritatii

Ion Dimache, seful Automobil Clubul Roman (ACR) Tulcea, a fost gasit mort, luni dimineata, in sediul societatii.

Seful ACR Tulcea a fost gasit mort in biroul sau de o angajata, care a sunat apoi la numarul unic de urgenta 112. Ion Dimache (48 de ani) nu a lasat niciun bilet de adio prin care sa-si explice gestul.

La fata locului a ajuns imediat un echipaj al Serviciului de Ambulanta Tulcea, care, din nefericire, nu a mai putut decat sa constate decesul.

Din primele date, barbatul ar fi plecat de la prima ora de acasa si ar fi spus apropiatilor ca are mult de munca, scrie presa locala. Nu se stie la momentul de fata ce l-a determinat pe seful ACR sa recurga la acest gest. Nu a lasat nici un bilet de adio in care sa justifice gestul facut.

Din primele date, nu exista suspiciuni cu privire la deces, fiind vorba, cel mai probabil, de un suicid.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la morga din Tulcea, acolo unde i se va efectua necropsia in vederea stabilirii cauzei decesului.

Deprecizat ca Ionel Dimache a fost implicat recent intr-un accident naval. O ambarcatiune condusa de Dimache, in care se aflau patru turisti, a intrat in coliziune cu o barja acostata, directorul ACR Tulcea fiind cercetat pentru vatamare corporala.

Foto:orasul-tulcea.ro