ION ILIESCU a primit mai multe BUCHETE DE TRANDAFIRI albi si rosii, de ziua onomastica

ION ILIESCU, ANIVERSARE ION ILIESCU, ZI NASTERE, 85 DE ANI, FOST PRESEDINTE ROMANIA, BIOGRAFIE ION ILIESCU

Presedintele de onoare al PSD, ION ILIESCU, a primit, miercuri, de ziua onomastica, mai multe BUCHETE DE TRANDAFIRI albi si rosii, care i-au fost trimise acasa, acesta serbandu-si ziua de Sfantul Ion in familie, fara a primi oaspeti.

Unii dintre cei care au venit acasa la ION ILIESCU pentru a-i aduce buchete de flori nu au dorit sa faca declaratii presei, altii au transmis prin intermediul presei urari de “La multi ani!” si “Sanatate!”, potrivit Mediafax.

“Ii urez sanatate si multe impliniri, este un om exceptional, dupa parerea mea”, i-a transmis lui Iliescu, prin intermediul jurnalistilor, o vecina, care a spus ca fostul presedinte este “un om exceptional si la locul lui, asezat”.

Citeste si: Cum isi va serba Ion Iliescu ziua onomastica

Un alt admirator care a venit sa-i aduca lui ION ILIESCU un buchet de flori si o carte le-a spus jurnalistilor ca ii ureaza “La multi ani!”.

Presedintele de onoare al PSD, ION ILIESCU, si-a petrecut miercuri ziua onomastica in familie, alaturi de sotia sa, Nina Iliescu, si nu a organizat primiri de oaspeti, asa cum nu a facut-o nici in ultimii patru ani.

Anul 2015 este al patrulea an consecutiv in care ION ILIESCU nu mai organizeaza, de Sfantul Ion, primiri de oaspeti.

Citeste si: SFANTUL IOAN – TRADITII si OBICEIURI de SFANTUL IOAN. 2 MILIOANE de ROMANI isi serbeaza onomastica

Pana in 2009, ION ILIESCU isi primea oaspetii la biroul sau din strada Atena nr. 11, unde era vizitat de sute de admiratori si membri PSD, care veneau personal sa ii ureze “La multi ani!”.

Sursa foto: libertatea.ro