ION ILIESCU, despre SPP: Am COLABORAT foarte bine cu RESPONSABILII SERVICIULUI

SERVICIUL DE PROTECTIE SI PAZA, SPP, ANIVERSARE, 25 DE ANI, FOST PRESEDINTE, ION ILIESCU, MULTUMIRI, ANGAJATI, PROTECTIE, RESPONSABILI

Serviciul de Protectie si Paza al Romaniei implineste 25 de ani, ocazie cu care fostul presedinte ION ILIESCU scrie pe blogul personal un articol in care multumesc membrilor.

Iliescu aminteste misiunea pe care SPP o are, si anume “de a asigura protectia si paza demnitarilor romani, precum si a celor straini care vizitau Romania. Era un prim pas intr-un amplu proces de restructurare si de modernizare a corpului militar, consecinta a promisiunilor si angajamentelor asumate prin programul Revolutiei Romane din decembrie 1989″.

CITESTE SI: RUSSIA TODAY: ION ILIESCU MINTE in legatura cu INCHISORILE CIA din ROMANIA!

Politicianul scrie ca isi aminteste cu placere de persoanele din cadrul institutiei cu care a lucrat.

SPP este respectat pentru modul exemplar in care a actionat si actioneaza atat in misiunile interne, cat si in cele externe. Am colaborat foarte bine cu responsabilii Serviciului, cu oamenii din subordinea lor”, continua fostul presedinte.

CITESTE SI: ION ILIESCU a recunoscut: Am aprobat  cererea pentru un sediu CIA in ROMANIA

Tot el subliniaza ca “traim intr-o lume marcata de instabilitate, de multe pericole si amenintari la adresa securitatii tarilor si cetatenilor. Raspunsul la aceste amenintari trebuie sa fie unul ferm, profesionist, care sa nu aduca atingere valorilor in care credem: democratie, libertate, respectul datorat cetateanului”.

Sursa foto www.gandul.info