Ion Iliescu doarme in timpul unui discurs al lui Traian Basescu. VIDEO

 Ion Iliescu face, traditional, parte din categoria constestatarilor lui Traian Basescu. Atunci cand considera,insa, ca actualul sef al statului nu spune nimic, presedintele de onoare al PSD trage un pui de somn! Asta, in ciuda faptului ca se afla la un eveniment public si ar putea fi surprins de camerele de luat vederi.

S-a intamplat la Palatul Cotroceni, in cadrul un eveniment festiv organizat pentru a marca implinirea a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO, anunta  stirileprotv.ro.

In lantul declaratiilor date de presedintii post-decembristi Ion Iliescu a fost primul. Au urmat, in ordine, Emil Constantinescu si Traian Basescu.

Iliescu a implinit 84 de ani pe 3 martie 2014, insa fostul presedinte nu a participat la evenimentul organizat in cinstea sa, respectiv un concert de muzica clasica. Apropiati ai presedintelui de onoare al PSD au afirmat atunci ca acesta si-a petrecut seara acasa, impreuna cu familia. De asemenea, surse apropiate presedintelui de onoare al PSD au declarat ca participarea la un astfel de concert ar fi fost “un efort prea mare”.

Sursa video: stirileprotv.ro