Ion ILIESCU, in vizita la sotia sa la spital

Fostul presedinte al Romaniei, ION ILIESCU, s-a aflat, miercuri dupa-amiaza, la Spitalul Elias din Capitala, acolo unde se afla internata sotia sa, Nina Iliescu.

La plecare, ION ILIESCU nu a vrut sa faca nicio declaratie presei. NINA ILIESCU este internata de marti la Spitalul Elias, unde va ramane inca doua-trei zile. Ea a fost operata ieri de colecist, dupa ce a ajuns la spital cu dureri si greata. Medicii au decis ca trebuie sa o opereze de urgenta si sa-i extirpe colecistul. NINA ILIESCU a ramas internata pentru o mai buna monitorizare, ea avand 84 de ani. Tot la Elias a fost internat de mai multe ori si Ion Iliescu. 

Citeste si: Nina Iliescu a fost mutata in salon. DETALII

Starea sotiei fostului presedinte al Romaniei ION ILIESCU este buna, la mai bine de 12 ore de la operatia de colecist, a declarat, miercuri, directorul medical al Spitalului Elias din Bucuresti, dr. Dana Safta.

NINA ILIESCU a fost mutata miercuri din blocul postoperator in salon, a spus Dana Safta.

Citeste si: SOTIA LUI ION ILIESCU A FOST OPERATA LA SPITALUL ELIAS DIN CAPITALA

“Toti parametrii sunt foarte buni, va avea o dieta alimentara hidrica, conform protocolului pentru prima zi dupa operatie”, a precizat directorul medical, potrivit Mediafax.

Potrivit medicului Dana Safta, NINA ILIESCU (84 de ani) a venit la spital marti si a fost diagnosticata cu colecistita acuta. Ea a fost operata laparoscopic, fiindu-i scos colecistul.

Foto: Mediafax