ION ILIESCU, OMAGIU pentru victimele atentatelor din Paris

Fostul presedinte al Romaniei, ION ILIESCU a condamnat, duminica, la Ambasada Frantei de la Bucuresti, atacul terorist de la redactia publicatiei Charlie Hebdo, din Franta, aratand ca “asemenea acte de primitivism si de salbaticie” sunt de neacceptat in zilele noastre.

Citeste si: Romanii omagiaza victimele de la Charlie Hebdo la Ambasada Frantei

Fostul presedinte al Romaniei a fost prezent, duminica, la Ambasada Republicii Franceze, pentru a aduce un OMAGIU victimelor atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo.

”Asemenea iesiri, in 2014, de primitivism si de salbaticie sunt de neacceptat, asa ca, pe de o parte, am apreciat reactiile de solidaritate care au aparut imediat dupa aceea si de condamnare a unor acte criminale si de primitivism pur si simplu in aceasta perioada de evolutie a societatii si solidaritatea romanilor cu Franta si cu francezii, de care ne leaga o istorie intreaga”, a afirmat ION ILIESCU.

Citeste si: Klaus Iohannis si-a pus la poza de profil de pe Facebook sloganul de solidaritate “Je suis Charlie”

El a mai spus ca atacul terorist nu are nicio legatura cu religia. “Sigur ca nu, trebuie o atitudine de condamnare a acestui act, este un primitivism de neacceptat in zilele noastre, dar acesta este realitatea pe care trebuie sa o judecam cu toata luciditatea”, a adaugat Iliescu.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro