ION ILIESCU, prima DECLARATIE despre CONDAMNAREA lui LIVIU DRAGNEA

Fostul presedinte ION ILIESCU a comentat, miercuri, decizia justitiei de a-l CONDAMNA pe LIVIU DRAGNEA la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Referendumului, aratand ca ”este stupid sa dezaprobi un lider politic pentru ca militeaza pentru a mobiliza electoratul la vot”.

”Este un moment delicat pentru el,decizia are un temei. Nu cred ca i se pot reprosa foarte multe. De ce exista partidul? Si care este rolul partidului? Sa mobilizeze electratul. Ce a facut el? Ca reprezentant si lider al partidului, a militat pentru a mobiliza electoratul la referendumul respectiv”, a spus ION ILIESCU.

Citeste si: LIVIU DRAGNEA s-a hotarat! Liderul PSD a luat DECIZIA FINALA

El a continuat, retoric: ”I se poate reprosa asa ceva unui lider politic? Asta este stupizenia acestei decizii”.

Intrebat daca este un dosar politic, fostul presedinte a declarat: ”Nu vreau sa dau caracterizari, dar cred ca este stupid sa dezaprobi un lider politic, pentru ca militeaza pentru mobilizarea electoratului”.

Citeste si: Sedinta PSD anulata: LIVIU DRAGNEA, salvat de juramantul noului Ministru al Dezvoltarii

Liviu Dragnea a fost CONDAMNAT la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea presedintelui TRAIAN BASESCU, decizia luata vineri de instanta suprema nefiind definitiva.