Ion Sburlea sustine ca baiatul sau a fost agresat de fiul lui Valeriu Zgonea

Ion Sburlea sustine ca mai multi tineri, printre care si baiatul lui Valeriu Zgonea, i-au batut fiul! Altercatia ar fi avut loc in week-end si a fost destul de violenta.

Bogdan, fiul fostului fotbalist al Stelei, si-a scos certificat medico-legal. “Contuzie oculara forte, echimoza palpebrala, hematom periorbital zigomatic si hemoragie conjunctivala precum si posibila fractura de piramida nazala”, ar fi concluziile medicului, conform lui Ion Sburlea.

Bogdan Sburlea si Dragos Zgonea au pornit un conflict, dupa ce un anumit George, fost coleg cu baiatul lui Sburlea, ar fi fost agresat de amicii lui Zgonea Jr. Cei doi s-au intalnit la gura de metrou de la Parcul Izvor, unde lucrurile au degenerat.

Ion Sburlea sustine ca fiul sau a fost de buna credinta si a mers la intalnirea respectiva insotit de un cunoscut. La locul de intalnire, el ar fi fost asteptat de fiul lui Valeriu Zgonea, care era insotit de alti opt-noua elevi. Ulterior, sustine Ion Sburlea, la indemnul fiului lui Zgonea, baiatul sau a fost agresat de cei care il insotisera pe acesta.

Ion Sburlea afirma si ca, spre finalul altercatiei, fiul lui Zgonea, care pana atunci nu il lovise pe fiul fostului fobalist, ar fi incercat sa-l stranga de gat.

Cazul se afla in lucru la Sectia 17 de Politie. Avocatul lui Ion Sburlea, Paul Mincu, a declarat ca plangerea a fost depusa la Politie, in seara zilei de luni, de catre clientul sau, in sesizare fiind mentionate numele fiului lui Valeriu Zgonea, dar si ale altor tineri recunoscuti de baiatul lui Sburlea.

Surse din Politia Capitalei au confirmat existenta unei plangeri, insa au refuzat sa ofere detalii, invocand faptul ca ancheta este in curs si este secreta la acest moment. Aceleasi surse sustin ca in plangere figureaza “autori necunoscuti”.

Majoritatea celor reclamati ca l-ar fi agresat pe fiul lui Sburlea sunt elevi ai Liceului “Miguel de Cervantes” din Capitala, sustine Ion Sburlea, care precizeaza ca a purtat discutii cu directoarea unitatii de invatamant.

Potrivit lui Ion Sburlea, dupa incidente, directoarea liceului a discutat la telefon cu Valeriu Zgonea, care ar fi spus ca fiul sau nu ar avea nicio implicare in agresiunea reclamata.

Valeriu Zgonea neaga ca fiul sau l-ar fi lovit pe baiatul lui Sburlea si spune ca este vorba despre un scandal fabricat. De asemenea, el spune ca un alt adolescent ar fi recunoscut ca l-a lovit pe acesta.

“Este regretabil ca anumite persoane incearca astfel de atacuri murdare la adresa mea fabricand un scandal in care sa fie implicat baiatul meu in varsta de 15 ani. Dragos nu l-a lovit pe acel baiat in incidentul de ieri seara. De altfel, in fata directoarei liceului lui Dragos cel care a lovit a recunoscut ca a facut acest lucru. In convorbirea telefonica pe care am avut-o cu tatal baiatului lovit, convorbire care s-a desfasurat pe telefonul directoarei liceului, acesta mi-a vorbit vulgar, m-a amenintat ca se ocupa de familia mea si mi-a spus ca se duce la presa”, a declarat Zgonea.

De altfel, el a facut publica si o discutie pe Facebook intre fiul sau si Bogdan Sburlea. Conform discutiei, Bogdan Sburlea il intreba pe Dragos Zgonea: “Atunci de ce te-ai bagat in asta?”. Raspunsul lui Dragos Zgonea este, conform documentului: “Pentru ca nu inteleg de ce ma tot injurati pe mine. (…) M-ai amenintat si injurat fara motiv. Daca te injura unul pe Facebook si nu-l cunosti, cum reactionezi?”. Bogdan Sburlea ar fi raspuns: “Prietene, eu pe tine tot te prind, poti sa spui ce vrei. Mi s-a pus pata pe tine”. “Se vede ca esti smardoi”, este replica lui Dragos Zgonea. “Asa este. Accepti, ma?”, intreaba Sburlea.