Ion Tincu, seful Politiei Locale Bucuresti, prins la prostituate in Rahova

Seful Politiei Locale Bucuresti, Ion Tincu, a fost prins, in aceasta dimineata, la prostituate in zona Rahova. Asta dupa ce politistii au efectuat o serie de perchezitii intr-un apartament din Capitala, in urma carora a reiesit ca Ion Tincu venea la prostituate de multe ori chiar cu masina de serviciu.

Seful Politiei Locale a fost dus la audieri la Politia Capitalei. Alaturi de Ion Tincu sunt audiate cateva tinere care practicau prostitutia, dar si cei care le coordonau. Fetele aveau un apartament in Rahova unde primeau clientii. Potrivit unor informatii pe surse, tinerele erau frecventate si de alti “clienti celebri” in spatiul public.

Ion Tincu, fost prefect al Capitalei, a fost gasit intr-una dintre locatiile vizate de descinderile politistilor. Ancheta este condusa de ofiterii din Politia Capitalei, care aveau informatii ca in zona Rahova exista o retea de prostitutie, la care aveau acces clienti cunoscuti.

Vezi in ce tara prostitutia este cea mai profitabila ramura a economiei

Seful Politiei Comunitare frecventa acest loc de mai mult timp, in locatiile vizate de descinderi aflandu-se mai multe tinere care practicau prostitutia. De cele mai multe ori, Ion Tincu mergea la prostituate inclusiv cu masina de serviciu.

El a fost chemat la audieri la sediul Politiei Capitalei pentru a da explicatii cu privire la vizitele lui in Rahova. Mai multe perchezitii au avut loc, luni dimineata, la proxenetii din Rahova. Ramane de vazut ce sanctiune se va lua in cazul sau, mai ales ca mergea cu masina personala sa-si satisfaca nevoile personale.